İnsan içine çıkamıyordu, son hali şaşırttı

Ella Gorton
Ella Gorton

Yüzünde çıkan akneleriyle başı uzun süre dertte olan 25 yaşındaki geç kız, yastığa yanağını koyarken bile acı çektiğini ve kanlar içinde uyandığını söylüyor.

İngiltere'nin Manchester şehrinde yaşayan 25 yaşındaki Ella Gorton başına bela olan sivilcelerden kurtulduktan sonra, sosyal medyayı salladı.

Kanlar içinde uyanıyordu

Yüzünde çıkan akneleriyle başı uzun süre dertte olan 25 yaşındaki Ella Gorton yastığa yanağını koyarken bile acı çektiğini ve kanlar içinde uyandığını söyledi. Genç kızın bu sebeple pskolojisi de bozuldu.

Ne yaptıysa kurtulamadı!

2014 yılında gittiği Meksika tatilinde yüzünde çok sayıda akne çıkıtğını söyleyen Gorton, ne yaptıysa bu sivilcelerinden kurtulamadı.

"Bu riske değer"
Başvurduğu doktoru, ruh hali değişimleri konusunda genç kızı uyardı ve sakin olması gerektiğini söyledi. Çünkü bu ilaç psikolojik olarak büyük bir çöküntü yaratacak kuvvetteydi. Gorton, "bu riske değer" dedi ve savaşın galibi oldu.
"Bu riske değer" Başvurduğu doktoru, ruh hali değişimleri konusunda genç kızı uyardı ve sakin olması gerektiğini söyledi. Çünkü bu ilaç psikolojik olarak büyük bir çöküntü yaratacak kuvvetteydi. Gorton, "bu riske değer" dedi ve savaşın galibi oldu.
Son halini görenler inanamıyor
Doktorunun verdiği ağır bir ilaçla sivilcelerinden kurtulan genç kızın son halini görenler, gözlerine inanamıyor.
Son halini görenler inanamıyor Doktorunun verdiği ağır bir ilaçla sivilcelerinden kurtulan genç kızın son halini görenler, gözlerine inanamıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >