İnternetten en çok satın alınan 10 ürün

E-ticaret günümüzde hızla gelişen bir pazar. Her gün yüz binlerce ürün internetten satılıyor. Eskiden kalma "güvensizlik" de gitgide azalıyor. Artık tüketiciler internetten alışveriş yapmanın güvenilir olduğuna inanıyor, inanmayanların sayısı da hızla azalıyor. Yakında soyları tükenebilir.

E-ticaret piyasasının her geçen gün büyüdüğü, yeni yeni firmaların farklı ürünler sattığı ülkemizde internetten en çok satılan 10 ürünü sizler için derledik.
Şarkı
Spotify gibi müzik satan girişimler sonucunda korsan müzik çok ciddi bir darbe aldı. Tüketiciler bir şarkıcının bütün albümünü almak yerine tek bir şarkısını satın almayı tercih ediyor. Bunun dışında aylık ve yıllık üyeliklerle tek tek şarkı alma derdine de son veren uygulamalar mevcut.
Şarkı Spotify gibi müzik satan girişimler sonucunda korsan müzik çok ciddi bir darbe aldı. Tüketiciler bir şarkıcının bütün albümünü almak yerine tek bir şarkısını satın almayı tercih ediyor. Bunun dışında aylık ve yıllık üyeliklerle tek tek şarkı alma derdine de son veren uygulamalar mevcut.
Tüketici Elektroniği
Cep telefonu, bilgisayar, yazıcı vb birçok elektronik eşyayı bazı kampanyalarda piyasadan daha ucuza bulmak ve ürünü almak için mağazaya gitmemek tüketiciler için büyük kolaylık sağlıyor. Bundan dolayı tüketici elektroniği internetten en çok satın alınan ürünlerin 9. sırasında yer alıyor.
Tüketici Elektroniği Cep telefonu, bilgisayar, yazıcı vb birçok elektronik eşyayı bazı kampanyalarda piyasadan daha ucuza bulmak ve ürünü almak için mağazaya gitmemek tüketiciler için büyük kolaylık sağlıyor. Bundan dolayı tüketici elektroniği internetten en çok satın alınan ürünlerin 9. sırasında yer alıyor.
Sağlık ve güzellik ürünleri
Sağlık ve güzellik ürünleri
DVD filmler
Filmleri teker teker mağazada incelemek ve bakmak yerine internet sitelerinden çok daha hızlı şekilde bakabilir ve araştırma yapabilirsiniz. Bundan dolayı olacak ki internetten DVD satışları bir hayli fazla.
DVD filmler Filmleri teker teker mağazada incelemek ve bakmak yerine internet sitelerinden çok daha hızlı şekilde bakabilir ve araştırma yapabilirsiniz. Bundan dolayı olacak ki internetten DVD satışları bir hayli fazla.
Oyuncaklar/Bilgisayar oyunları
Oyuncaklar/Bilgisayar oyunları
Giyim
Giyim
Bilgisayar Yazılımı
Bilgisayar Yazılımı
Bilgisayar Donanımı
Bilgisayar Donanımı
Kitaplar
Bazı insanlar kitap almak için kitabevlerini tercih ederler. Onlar için orada gezinmek kitaplar arasında dolaşmak keyifli bir olaydır. Fakat kitapçılarda çok fazla zaman geçirmek istemeyen, aradığını hemen bulmak isteyen veya acelesi olanlar için internetten kitap almak çok daha pratiktir. Bundan dolayı internette en çok satılan ürünlerden 2. kitaptır.
Kitaplar Bazı insanlar kitap almak için kitabevlerini tercih ederler. Onlar için orada gezinmek kitaplar arasında dolaşmak keyifli bir olaydır. Fakat kitapçılarda çok fazla zaman geçirmek istemeyen, aradığını hemen bulmak isteyen veya acelesi olanlar için internetten kitap almak çok daha pratiktir. Bundan dolayı internette en çok satılan ürünlerden 2. kitaptır.
Kadın Giyim
Kadın Giyim
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >