İntihar girişiminde bulunan Caner Toygar'dan açıklama: "Çok üzgünüm"

Caner Toygar

İntihar girişiminde bulunan evlilik programlarının tanıdık simalarından Caner Toygar'dan açıklama geldi.

Türkiye'nin evlilik programlarıyla tanıdığı Caner Toygar, akşam saatlerinde intihar girişiminde bulundu. Apar topar hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan Toygar, sosyal medya hesabından bir özür mesajı yayınladı.

Toygar, hastaneye kaldırılmadan önce bir sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayında "Hakkımı kimseye helal etmiyorum. Herkesten çok özür diliyorum ama artık dayanamıyorum" ifadelerini kullanmıştı. Bu yayın sonrası canına kıyan Toygar, yakınları tarafından apar topar hastaneye kaldırılmıştı.

Beylikdüzü'nde bir hastaneye kaldırılan ve durumunun iyi olduğu öğrenilen Caner Toygar'ın hastaneden görüntüleri de geldi. Instagram fenomeni Murat Övüç'ün paylaştığı görüntülerde Caner, durumunu merak edenlere "İyiyim" mesajı verdi.

Caner Toygar hakkında
1 Ocak 1980 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi.
Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin’e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu.
2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve “Naber Fıstık” isimli albümü çıkarmıştır.
Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir’de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.
Caner Toygar hakkında 1 Ocak 1980 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Caner Toygar, lise tahsilinin ardından eğitimine devam etmedi. 2013 yılında evlilik programına katılan Caner, Tülin Koca ile yaşadığı aşk ile Türkiye gündemine oturdu ve kısa sürede isminden sıkça söz ettiren kişi haline geldi. Evlilik programının ardından Tülin ile yaşadığı ilişkiyi katıldığı gündüz kuşağı programında anlatan Caner, burada telefona bağlanan Tülin’e sinirlenerek başında bardak kırmış, bu görüntüleriyle ülke gündemine damgasını vurmuştu. 2009 yılında müzik konusunda da atılım yapmış ve “Naber Fıstık” isimli albümü çıkarmıştır. Evlilik programının ardından bir süre oyunculuk için çabalayan ardından Ataşehir’de köfteci dükkanı açan Caner, bu alanda ilerleyemeyince, ekranlara çıkış nedeni olan evlendirme konseptini kullanarak arkadaşlık sitesi açmıştır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >