iPhone 8'in son şeması sızdı: Seri üretim başlıyor

​iPhone 8'in son şeması sızdı: Seri üretim başlıyor
​iPhone 8'in son şeması sızdı: Seri üretim başlıyor

2017 yılına girdiğimizden beri iPhone 8 ile ilgili sızıntılar bitmek bilmedi. Ancak bu sefer iPhone 8'in seri üretime girdiği son şeması sızdırıldı...

Neredeyse her gün iPhone 8 ile ilgili farklı kaynaklardan gelen sızıntı ve bilgiler cihazın tasarımı ve özellikleri konusunda herkeste kafa karışıklığı oluşturuyordu. Birçok farklı sızıntılarda birbirinden farklı tasarımlar görülmesi teknoloji dünyasında iPhone 8 tartışmasını alevlendiriyordu. Ancak teknolojiyle ilgilenen herkesin tanıdığı @VenyaGeskin1 iPhone 8'in seri üretime girdiği son şemasını sızdırarak bir nevi bu tartışmalara son vermiş oldu.

Paylaşılan şemaya baktığımızda; iPhone 8'in tamamen ekrandan oluşan bir tasarımla geleceğini görüyoruz. Birçok analistin söylediği gibi cihazın ön kısmında 'home' tuşu görünmüyor. Bu şemada ne ön kısımda, ne de arka kısımda parmak izi okuyucuyu göremiyoruz. Bu bağlamda iki şey söylenebilir; Ya Apple parmak izi okuyucuyu ekrana entegre etmeyi planlıyor ya da parmak izi okuyucu cihazın arka kısmında yer alacak. Ancak bu çizimde öyle bir alan görünmüyor. Dolayısıyla ekrana entegre etmesi daha yüksek ihtimal.

Ayrıca VenyaGeskin1'in paylaştığı bilgiler hem iPhone 8 modelinin hem de iPhone 7S ile iPhone 7S Plus'ın seri üretiminin başladığını ifade ediyor. Cihazların seri üretiminin başlaması demek; bu yıl hem iPhone 7S'i hem de iPhone 8'i göreceğimiz anlamına geliyor.

Cihazların son hallini Eylül ayında yapılması beklenen Apple etkinliğinde göreceğiz.

Fotoğraf Kaynak: www.idropnews.com

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >