İrem Derici itiraf etti! İşte o fotoğrafın sırrı

İrem
İrem

Ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medyayı salladığı o fotoğrafın açıklamasını yaptı!

Açıklama yaptı!

                                    Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici, dün paylaştığı fotoğraf hakkında açıklama yaptı.
Açıklama yaptı! Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici, dün paylaştığı fotoğraf hakkında açıklama yaptı.
''Güldüm yorumlarınıza''

                                    Derici, ''Yahu sabahtan beri ne güldüm yorumlarınıza, çok tatlısınız! Lakin malum, yalnız bir kadınceğizim ben, her seferinde annelik istediğini dile getiren 😇 5 gün sonra çıkacak olan şarkım “Hadi Gel” klip çekimlerinden bu fotoğraflar, söz&müzik cancağızım @muratinstanbul 🙏🏻 Ama çok mutlu oldum, epey yakıştırmışsınız bana anneliği... Ben karnımda yastıkla klip çekerken bile zorlandım, Allah bebeğini bekleyen tüm annelere güç versin. Gerçekten süper kahraman diye bir şey varsa onlar da annelerimiz! 5 gün sonra “HADİ GEL” sizlerle, ilk kez de o gün yani 14 Şubat’ta @mustafaceceli konserinde söyleyeceğim şarkıyı, eee aranjörü adam şarkının! @muratakcayphotography ellerine sağlık hocam, bütün fotoğraflar birbirinden güzel, darısı gerçeğine diyelim! 😉'' notuyla paylaşımda bulundu.
''Güldüm yorumlarınıza'' Derici, ''Yahu sabahtan beri ne güldüm yorumlarınıza, çok tatlısınız! Lakin malum, yalnız bir kadınceğizim ben, her seferinde annelik istediğini dile getiren 😇 5 gün sonra çıkacak olan şarkım “Hadi Gel” klip çekimlerinden bu fotoğraflar, söz&müzik cancağızım @muratinstanbul 🙏🏻 Ama çok mutlu oldum, epey yakıştırmışsınız bana anneliği... Ben karnımda yastıkla klip çekerken bile zorlandım, Allah bebeğini bekleyen tüm annelere güç versin. Gerçekten süper kahraman diye bir şey varsa onlar da annelerimiz! 5 gün sonra “HADİ GEL” sizlerle, ilk kez de o gün yani 14 Şubat’ta @mustafaceceli konserinde söyleyeceğim şarkıyı, eee aranjörü adam şarkının! @muratakcayphotography ellerine sağlık hocam, bütün fotoğraflar birbirinden güzel, darısı gerçeğine diyelim! 😉'' notuyla paylaşımda bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >