İrem Derici'den bir garip açıklama: Yıldız Tilbe kafamı ısırdı

​İrem Derici'den bir garip açıklama: Yıldız Tilbe kafamı ısırdı

Yıldız Tilbe'nin "Bin Dereden Su Getirsen" şarkısını okuyan ünlü şarkıcı, Tilbe'den izin alma sürecinde yaşadıklarını anlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre; ünlü şarkıcı İrem Derici önceki akşam Nişantaşı’nda görüntülendi. Ünlü şarkıcı, muhabirlerle sohbet sırasında Yıldız Tilbe’yle yaşadığı olayı anlattı.

İrem Derici
İrem Derici

Yıldız Tilbe'nin "Bin Dereden Su Getirsen" şarkısını okumayı çok istediğini belirten Derici, bu şarkıyı okumak için Tilbe'den izin alma hikayesini şu sözler ile anlattı, “Yıldız Tilbe’nin ‘Bin Dereden Su Getirsen’ şarkısını okumak istiyordum, haber gönderdim. Sonra katıldığım davette biri gelip kafamı ısırdı. Can acısıyla döndüm ki Yıldız Tilbe. ‘Şarkımı okumak istemişsin, oku bakalım’ dedi. Stüdyoya girdik, muhteşem oldu.”

İrem Derici hakkında
21 Mart 1987 tarihinde İstanbul‘da doğdu. 4 yaşında org çalmaya başladı. İlkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde eğitime başladı, lise bitene kadar devam etti. Işık Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz‘un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarı finalde elendi.
Melih Kibar‘ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Mayıs 2013′de “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” adlı single ile Türkiye’de fırtına gibi esti. 2014 yılının başlarında Neşet Ertaş şarkısı olan “Neredesin Sen“i coverlayarak bir tekli çıkardı. Asıl çıkışını 15 Nisan 2014′de “Kalbimin Tek Sahibine” adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına giren şarkı, internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti.
İrem Derici hakkında 21 Mart 1987 tarihinde İstanbul‘da doğdu. 4 yaşında org çalmaya başladı. İlkokula giderken Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Piyano bölümünde eğitime başladı, lise bitene kadar devam etti. Işık Lisesinden mezun oldu. 2011 yılında Mustafa Sandal, Hadise Açıkgöz, Hülya Avşar ve Murat Boz‘un jüri üyesi olduğu O Ses Türkiye yarışmasına katıldı. Yarı finalde elendi. Melih Kibar‘ın bugüne kadar hiç duyulmamış son bestesi “Bensiz Yapamazsın” ile müzik dünyasına hızlı bir giriş yaptı. Mayıs 2013′de “Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı” adlı single ile Türkiye’de fırtına gibi esti. 2014 yılının başlarında Neşet Ertaş şarkısı olan “Neredesin Sen“i coverlayarak bir tekli çıkardı. Asıl çıkışını 15 Nisan 2014′de “Kalbimin Tek Sahibine” adlı şarkı ile yaptı. Piyasaya çıktığı andan itibaren dijital platformlarda “en çok dinlenenler” arasına giren şarkı, internet ortamında en fazla indirilen ve dinlenen şarkı olma başarısını elde etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >