İrem Derici'nin son halini görenler gözlerine inanamadı!

Derici
Derici

Verdiği kilolarla gündemden düşmeyen İrem Derici'nin o halinden eser kalmadı!

Verdiği kilolar nedeniyle ölümden dönen İrem Derici, hastalığı yüzünden uzun süre hastanede tedavi gördü. Önceki gün Nişantaşı’nda objektiflere takılan Derici’nin bir deri bir kemik halinden eser kalmamıştı.

O eski halinden eser yok!
Hastaneden çıktıktan sonra açıklama yapan Derici, "Instagram için giyinir oldum. İşim gereği kullanmak zorundayım. Soğudum ama artık sosyal medyadan” demişti.


İrem Derici çok zayıfladığı ve düzgün beslenemediği için 12 Eylül’de hastanelik olmuş, 4 Ekim’e kadar yoğun bakımda kalmıştı.
O eski halinden eser yok! Hastaneden çıktıktan sonra açıklama yapan Derici, "Instagram için giyinir oldum. İşim gereği kullanmak zorundayım. Soğudum ama artık sosyal medyadan” demişti. İrem Derici çok zayıfladığı ve düzgün beslenemediği için 12 Eylül’de hastanelik olmuş, 4 Ekim’e kadar yoğun bakımda kalmıştı.
“10 kilo aldım”
Derici’nin bir deri bir kemik halinden eser kalmadığı görüldü. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen popçu, “10 kilo aldım” açıklamasında bulundu.
“10 kilo aldım” Derici’nin bir deri bir kemik halinden eser kalmadığı görüldü. Sağlık durumunun iyi olduğunu söyleyen popçu, “10 kilo aldım” açıklamasında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >