İrem Helvacıoğlu'ndan 100 bin TL'lik dava

İrem Helvacıoğlu.
İrem Helvacıoğlu.

Sen Anlat Karadeniz'in başarılı oyuncusu İrem Helvacıoğlu kendisine hakaret eden Bircan Bali ve Ece Erken hakkında 100 bin TL maddi ve manevi dava açtı. Helvacıoğlu'nun, iki suncuya eleştiri sınırlarını aştıkları için dava açtığı belirtildi.

Sen Anlat Karadeniz dizisinde başrol oynayan başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu kendisine hakaret eden Bircan Bali ve Ece Erken hakkında maddi ve manevi tazminat davası açtı.

Eleştiri sınırını aştılar

Helvacıoğlu'nun avukatı dava dilekçesinde; İrem Helvacıoğlu’nun bir söyleşi sonrasında marka yüzü olduğu giyim firmasının kendisine tahsis ettiği korumaların medyaya yansıması sonucunda yeni yetme, ne oldum delisi, ukala, mafya babası gibi geziyorsun şeklinde özgürlüğünü aşan, kişiliğine saldırı ifadeleri kullanıldığı belirtildi.

Helvacıoğlu, 100 bin TL'lik dava açtı.
Helvacıoğlu, 100 bin TL'lik dava açtı.

'Tehdit unsurları var'

Dava dilekçesinde aynı zamanda, ''sunucular, Ece Erken ve Bircan Bali, müvekkilimin göndermiş olduğu tekzip metninin kendilerine ulaşmış olmasına rağmen kanun gereği yayınlamamış aksine sen kimsin tekzip gönderiyorsun, , bittin kızım sen, biz bu masada en kralını doğradık gibi el ve kol hareketleriyle destekleyerek alenen tehdit içeren ifadeler kullanmışlardır" ifadeleri yer aldı.

Bircan Bali.
Bircan Bali.

Ece Erken.
Ece Erken.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >