İrem'in olay yaratan fotoğrafının sır perdesi aralandı!

İrem
İrem

İrem Derici'nin sosyal medyayı sallayan fotoğrafının ardındaki sır perdesi aralandı!

Geçirdiği rahatsızlıklarla ve söylemleriyle sık sık gündem olan İrem Derici öyle bir fotoğraf paylaştı ki, sosyal medyayı sallamıştı. Bakın nedeni neymiş!

Altından bakın ne çıktı!
İrem Derici karnına yastık koyup, Instagram'da paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı sallamıştı. Meğer bu pozun bir nedeni varmış; hamile pozunun altından 14 Şubat'ta piyasada olacak şarkısı 'Hadi Gel' çıktı. Popçu klip çekiminde hamile bir kadını oynadı.
Altından bakın ne çıktı! İrem Derici karnına yastık koyup, Instagram'da paylaştığı fotoğraf sosyal medyayı sallamıştı. Meğer bu pozun bir nedeni varmış; hamile pozunun altından 14 Şubat'ta piyasada olacak şarkısı 'Hadi Gel' çıktı. Popçu klip çekiminde hamile bir kadını oynadı.
Sosyal medyayı salladı!
Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Karnı burnunda bir fotoğraf paylaşan Derici, sosyal medyayı salladı.
Sosyal medyayı salladı! Anoreksiya hastalığına yakalandı gerekçesiyle sık sık gündem olan Derici, sağlığına kavuştuğu şu günlerde ekranlarda boy göstermeye devam ediyor. Derici'nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraf, gündeme bomba gibi düştü. Karnı burnunda bir fotoğraf paylaşan Derici, sosyal medyayı salladı.

6 gün kaldı! 👼🏼 HADİ GEL!

İrem Derici (@iremderici)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >