Irmak'ın babası cinnet geçirip dehşet saçtı, ifadesi kan dondurdu

ırmakın babası
ırmakın babası

Manisa'da eşini ve 10 yaşındaki çocuğunu öldüren 44 yaşındaki Bilal Kupal'ın ifadesi kan dondurdu.

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde, geçen 14 Ekim'de ortadan kaybolduktan sonra, hurdacı Himmet Aktürk tarafından tecavüz edilip, boğularak öldürüldüğü ortaya çıkan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın babası 44 yaşındaki Bilal Kupal, eşi 27 yaşındaki Suriye ve diğer kızı 10 yaşındaki Ayşe'yi bıçaklayarak öldürüp intihara kalkıştı.

BİLAL KUPAL KENDİNİ SAVUNDU
4 yaşındaki kızı Irmak Kupal'ın tecavüze uğrayıp öldürülmesiyle büyük üzüntü yaşayan baba Bilal Kupal'ın, eşini ve diğer kızını bıçaklayarak öldürmesi, kentte şok etkisi yarattı. Cinayetlerin ardından intihara teşebbüs eden baba Bilal Kupal'ın sözlü ifadesinde, uyurken eşinin kendini bıçaklamaya çalıştığını, gürültüye uyanan kızının odaya girip araya girmesiyle kazayla bıçaklandığını, boğuşmada eşini de yaraladığını söylediği öğrenildi. Bu arada anne Kupal'ın 6 haftalık hamile olduğu iddia edildi. Kupal'ın eşinin kendisini aldattığını ve başkasından hamile olduğundan şüphelendiğini de kaydetti.

EŞİ VE KIZINI ÖLDÜRDÜ
Olay, dün saat 19.00 sıralarında Fatih Mahallesi'nde meydana geldi. Bilal Kupal, henüz belirlenemeyen nedenle evde eşi Suriye Kupal ile kızı Ayşe Kupal'ı bıçaklayarak öldürdü.

BIÇAĞI KENDİNE DE SAPLADI
Bilal Kupal, daha sonra kendisini göğüs ve karnından bıçakla yaralayıp intihar girişiminde bulundu. Gürültüleri duyan komşularının haber vermesi üzerine eve gelen polis ekibi tarafından yaralı halde bulunan Bilal Kupal, Alaşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

NELER YAŞANMIŞTI?
Alaşehir'de 14 Ekim tarihinde evlerinin önünden kaybolan Irmak Kupal'ı öldürdüğünü canlı yayında itiraf eden ve İstanbul Bahçelievler Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından program arasında gözaltına alınan Himmet A., Manisa'ya getirilmişti. Adliyeye sevk edilen zanlı çıkartıldığı mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderilirken, Himmet A.'nın emniyetteki ifadesinde Irmak'ı tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü, daha sonra cesedi IlıcaMahallesi Sakırız Çayı kenarındaki bir üzüm bağına gömdüğünü söylediği belirtilmişti.

Bu ifadelerin üzerine üzüm bağında 8 kepçeyle aralıksız kazı çalışmaları sürdürülmüş, arama çalışmalarına Ankara'dan getirilen ceset bulmak için eğitilmiş 'Ateş' ve 'Barbie' isimli köpekler de katılmıştı. 3 gün süren kazı çalışmalarının ardından bulunan minik Irmak'ın cansız bedeni, 23 Ekim'de Manisa'nın Alaşehir ilçesinde toprağa verilmişti.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >