İş hayatının önde gelen liderlerinin girişimcilik hakkında söylediği ilginç sözler

Jobs
Jobs

Bir çağın ne kadar değişip, farklı olabileceğini bize gösteren teknoloji liderlerinin farklı bir düşünce tarzına sahip olduğunu gösteren sözler;

İşte teknoloji liderlerinin girişimcilik hakkında söylediği en ilginç sözler...

Mark Zuckerberg
Hızlı hareket et ve etrafı kır geçir. Eğer bir şeyleri kırıp dökmüyor veya bozmuyorsan, muhtemelen yeterince hızlı ilerlemiyorsun.
Mark Zuckerberg Hızlı hareket et ve etrafı kır geçir. Eğer bir şeyleri kırıp dökmüyor veya bozmuyorsan, muhtemelen yeterince hızlı ilerlemiyorsun.
Elon Musk
Mars’ta ölmek istiyorum, bir çarpışmada değil!
Elon Musk Mars’ta ölmek istiyorum, bir çarpışmada değil!
Sheryl Sandberg
Eğer size uzaya giden bir rokette koltuk teklif ederlerse, hangi koltuk olduğunu sormadan roketin içine atlayın.
Sheryl Sandberg Eğer size uzaya giden bir rokette koltuk teklif ederlerse, hangi koltuk olduğunu sormadan roketin içine atlayın.
Todd Garland
Fikirlerinizi açıkça paylaşın. İlgi eksikliklerini kullanın veya motivasyonunuzu arttırmak için şüphelerini yakıt olarak kullanın.
Todd Garland Fikirlerinizi açıkça paylaşın. İlgi eksikliklerini kullanın veya motivasyonunuzu arttırmak için şüphelerini yakıt olarak kullanın.
Steve Jobs
Bu piyasaya girdiğimizden beri kimse bizi yutmaya kalkışmadı. Muhtemelen, ağızda nasıl bir tat bırakacağımızdan korkuyorlar!
Steve Jobs Bu piyasaya girdiğimizden beri kimse bizi yutmaya kalkışmadı. Muhtemelen, ağızda nasıl bir tat bırakacağımızdan korkuyorlar!
Paul Graham
Duştayken bile düşünmediğiniz işler, iyi işler değildir.
Paul Graham Duştayken bile düşünmediğiniz işler, iyi işler değildir.
Michael Bloomberg
Kendinizi savunmaktan korkmayın, yeteneklerinize güvenin ve bazı kişilerin sizi yenmesine izin vermeyin.
Michael Bloomberg Kendinizi savunmaktan korkmayın, yeteneklerinize güvenin ve bazı kişilerin sizi yenmesine izin vermeyin.
Marc Beniof
Eğer yaptığınız iş eğlenceli değilse yanlış yolu seçmişsiniz demektir. Ancak bazen zor zamanlar geçirmiyorsanız, muhtemelen yeterli riski almamışsınızdır.
Marc Beniof Eğer yaptığınız iş eğlenceli değilse yanlış yolu seçmişsiniz demektir. Ancak bazen zor zamanlar geçirmiyorsanız, muhtemelen yeterli riski almamışsınızdır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >