"İsimsizler"de sürpriz ayrılık!

İsimsizler
İsimsizler

Ünlü oyuncu ekranların sevilen dizisi "İsimsizler"den ayrıldı!

Algı Eke, rol aldığı "İsimsizler" dizisinden ayrıldığını sosyal medya hesabından duyurdu. "Doktor Elif" rolünü canlandıran Algı Eke, senaryo gereği öldürülerek diziye veda etti.

İsimsizler'e veda etti!
Sevilen dizi İsimsizler'de rol alan ünlü oyuncu Algı Eke, sosyal medyadan paylaştığı mesajla diziye veda etti.
İsimsizler'e veda etti! Sevilen dizi İsimsizler'de rol alan ünlü oyuncu Algı Eke, sosyal medyadan paylaştığı mesajla diziye veda etti.
Doktor Elif diziden ayrıldı
Senaryo gereği öldürülerek diziden ayrılan Eke, bu ayrılık sonrası sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile takipçilerini bilgilendirdi.
Doktor Elif diziden ayrıldı Senaryo gereği öldürülerek diziden ayrılan Eke, bu ayrılık sonrası sosyal medya hesabından yaptığı duyuru ile takipçilerini bilgilendirdi.
Algı Eke kimdir?
Algı Eke 16 Eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Aslen Artvinli olan Türk oyuncu, Gürcü asıllıdır.Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş burada dramaturji okumuştur.
Algı Eke kimdir? Algı Eke 16 Eylül 1985'te İstanbul'da doğdu.Aslen Artvinli olan Türk oyuncu, Gürcü asıllıdır.Cağaloğlu Anadolu Lisesi'nden mezun olduktan sonra, üniversite eğitimi için Berlin'e gitmiş burada dramaturji okumuştur.
Dizi oyunculuğu yaptı
Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır. Ardından sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynamıştır.
Dizi oyunculuğu yaptı Türkiye'ye döndükten sonra yönetmen Mustafa Şevki Doğan ile tanışmış ve Baba Ocağı adlı dizi ile televizyondaki oyunculuk hayatına başlamıştır. Ardından sırasıyla Dürüye'nin Güğümleri, Keşanlı Ali Destanı ve Annem Uyurken dizilerinde oynamıştır.
İlker ayrılık ile başrol paylaştı
2013 tarihinde vizyona giren başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat verdi.
İlker ayrılık ile başrol paylaştı 2013 tarihinde vizyona giren başrollerini İlker Ayrık ile paylaştığı "Kedi Özledi" filminde "Kıymet" adlı karakterle romantik komedi türdeki filme hayat verdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >