İşletim sistemi kavgası kanlı bitti!

iOS vs Android
iOS vs Android

Amerika Birleşik Devletleri'nde iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı telefonların hangisinin daha üstün olduğu konusunda tartışmaya tutuşan iki oda arkadaşı birbirini bıçakladı...

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oklahoma eyaletindeki Evergreen sitesinde dün akşam saatlerinde gerçekleşen olayda bir kadın, yaşadığı sitenin otoparkında kanlar içinde ve tökezleyerek yürürken karşılaştığı bir genci görüp güvenlik güçlerine haber verdi. Çocuğun kanlar içindeki hali sonrası hemen müdahale de etmeye çalışan kadın polisler olay yerine gelene kadar çocuğun yanından ayrılmadı.

Gençler şu an hastanede tedavi ediliyor!

Olay yerine ulaşan polisin gerçekleştirdiği inceleme ve soruşturma neticesinde gencin oda arkadaşıyla giriştiği "iOS mu daha iyi yoksa Android mi?" tartışmasının bıçaklı kavgaya dönüştüğü ortaya çıktı. İki gencin hızlarını alamayıp birbirlerinin kafasına çeşitli cisimlerle vurdukları da öğrenildi. Gençlerin olay sırasında alkollü oldukları ve şuan hastanede tedavi altında tutuldukları bildirildi. Olay, dünya basınında geniş yer buldu.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >