İstanbul Kent Üniversitesi tüm yenilikleriyle yeni akademik döneme hazır

​İstanbul Kent Üniversitesi
​İstanbul Kent Üniversitesi

İstanbul Kent Üniversitesi 2023-2024 Akademik yılında kentin kalbindeki kampüslerinde yeni öğrencilerini bekliyor. Üniversitenin oryantasyon ve tanıtım gezisi eğitim medyasının da yoğun katılımı ile Taksim merkez kampüsünde gerçekleştirildi. Geziye üniversite rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü ve ekibi eşlik etti.

İstanbul Kent Üniversitesi tüm yenilikleriyle birlikte ve 2023-2024 Akademik yılında kentin kalbindeki kampüslerinde yeni öğrencilerini bekliyor.

İstanbul Kent Üniversitesi ve eğitim medyasının yoğun katılımı ile gerçekleşen oryantasyon ve tanıtım gezisi Taksim merkez kampüste üniversite rektörü Prof. Dr. Necmettin Atsü ve ekibinin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Üniversite yatırımları, sağlık bilimleri tabanlı olması ve bünyesine yeni kattığı eczacılık fakültesi ile yüksek kalite eğitimin İstanbul’daki kalbi olma yolunda ilerleyen üniversite bu yıl da yabancı öğrencilerin öncelikli tercihleri arasında yer aldı.

Fakültelere bağlı simülasyon odaları, atölye, uygulama merkezleri ve laboratuvarların dikkat çektiği İstanbul Kent Üniversitesi öğrencilere bu bölümleri sınırsız kullanma imkanı veriyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >