İstanbul'da 14 ilçe için su kesintisi

Arşiv
Arşiv

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden (İSKİ) yapılan açıklamaya göre, yeni depoların devreye sokulması aşamasında, İstanbul'un 14 ilçesinde su kesintisi yaşanacağı bildirildi.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi'nden yapılan açıklamaya göre;

Ümraniye'ye 16 saat su verilemiyecek

"Dudullu Terfi Merkezinde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montajı çalışmaları yapılacaktır. Bu sebeple 18.10.2017 Çarşamba günü 23:00 ile 19.10.2017 Perşembe günü 15:00 saatleri arasında 16 saat süreyle Ümraniye'ye verilemeyecektir."

Ümraniye'de su kesintisi yaşayacak mahalleler

İMES ve KADOSAN sanayi siteleri, Fatih Sultan Mehmet, Çakmak, Çamlık, Ihlamurkuyu, Tepeüstü, Tatlısu, Mehmet Akif, Altınşehir, Cemil Meriç, Parseller, Huzur, Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Şerifali, Necip Fazıl, Esenşehir, Esenkent ve Madenler Mahalleleri.

8 saat su kesintisi yaşanacak ilçeler

Dudullu Terfi Merkezinde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montajı çalışmaları sebebiyle 8 saat su kesintisi yaşanacak ilçeler:

Üsküdar

Tamamı

Çekmeköy

Tamamı

Ataşehir

Yeni Çamlıca, Mevlana, Mimar Sinan, Yenişehir, Kayışdağı, İnönü, Ferhatpaşa ve Atatürk Mahalleleri ile Küçükbakkalköy Mahallesi'nin bir kısmı.

Maltepe

Fındıklı Mahallesi

Ümraniye

Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, Kazımkarabekir, İnkılap, Elmalıkent, Saray, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Armağanevler, Esenevler ve Site Mahalleleri.

Kadıköy

Osmanağa, Caferağa, Rasimpaşa, Zühtüpaşa, Hasanpaşa, Fikirtepe, Acıbadem ve Koşuyolu Mahalleleri.

Beykoz

Baklacı, Yavuz Selim, Çiftlik, Çengeldere, Fatih, Rüzgarlıbahçe, Kavacık, Çubuklu, Soğuksu, Gümüşsuyu, Çiğdem, Acarlar, Zerzevatçı, Elmalı, Örnek ve Yeni Mahalleleri.

Sancaktepe

Meclis, İnönü, Atatürk, Yenidoğan, Safa, Yunus Emre, Mevlana, Emek, Sarıgazi, Kemal Türkler ve Merve Mahalleleri

Zeytinburnu

Tamamı

Fatih

Tamamı

Beyoğlu

Arapcami, Emekyemez, Bereketzade, Müeyyetzade, Şahkulu, Kemankeş Karamustafapaşa, Hacı Mimi, Evliya Çelebi, Asmalımescit, Tomtom, Firuzağa, Kuloğlu, Kılıç Ali Paşa, Cihangir, Pürtelaş Hasan Efendi, Ömer Avni ve Gümüşsuyu Mahalleleri.

Beşiktaş

Vişnezade, Sinanpaşa, Türkali, Cihannuma, Abbasağa, Yıldız, Mecidiye, Ortaköy, Kuruçeşme, Arnavutköy ve Bebek Mahalleleri.

Sarıyer

Rumelihisarı, Baltalimanı, Emirgan, İstinye, Yeniköy, Tarabya, Kireçburnu, Cumhuriyet, Çayırbaşı, Büyükdere, Sarıyer Merkez, Yenimahalle ve Rumeli Kavağı Mahalleleri.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >