İstanbul'da 2 kişi denize düştü: 1 kişi hayatını kaybetti

Arşiv
Arşiv

Beşiktaş'ın Ortaköy sahilinde, inşaat çalışması yapılan alanda meydana gelen çökme sonucu 2 kişi denize düştü. Bir kişi kurtarılırken diğer kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri ile Sahil Güvenlik Komutanlığı ekipleri sevk edildi. Ekipler, denize düşen bir kişiyi kurtardı. Olay yerine gelen dalgıçlar, denize düşen diğer kişinin cansız bedenine ulaştı.

İstanbul'da, Beşiktaş'ın Ortaköy sahilinde denize düşen 2 kişiden biri öldü, diğeri kurtarıldı.

İnşaat alanında çökme yaşandı

Ortaköy sahilinde inşaat çalışması yapılan alanda çökme meydana gelmesi sonucu 2 kişi denize düştü. İhbar üzerine olay yerine sahil güvenlik, polis ve itfaiye ekipleri ile dalgıç sevk edildi.

Denize düşenlerden biri çevredekilerin yardımıyla yaralı kurtarılarak, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı.

Cansız bedenine ulaşıldı

Ekipler, diğer kişinin kurtarılması için arama çalışması başlattı. Çalışmalar sonucunda denize düşen kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Olay yeri inceleme ekipleri kaza yerinde çalışma yaptı. Alanın daha önce İSPARK'a ait otopark olarak kullanıldığı, çökmenin fore kazık uygulaması yapılırken yaşandığı öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >