İstanbul'da hastanede silahlı saldırı: Bir kişi öldü, iki kişi yaralandı

Polis hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı
Polis hastane çevresinde güvenlik önlemi aldı

İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi önünde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken iki kişi yaralandı. Saldırıda bacağından yaralan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yaralının tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Saat 01.30 sıralarında Avcılar’da meydana gelen kavgada yaralan şahıs Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi’ne getirildi. Bunun üzerine kavgada husumetli olan diğer taraf, yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahsa ve yakınlarına hastane önünde silahlı saldırı düzenledi. Saldırıda bir kişi hayatını kaybederken, iki kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Silahlı saldırıda bir kişi hayatını kaybederken iki kişi de yaralandı. Saldırıda bacağından yaralan kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Diğer yaralının tedavisinin devam ettiği belirtildi.

Özel harekat polisi müdahale etti

Silahlı saldırı sonrası hastane bahçesinde ve çevresinde bulunan vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Saldırganları sivil özel harekat polisi püskürttü.

Silahlı saldırı düzenlendiği esnada hastanede sivil halde bulunan özel harekat polisi saldırganlara karşılık verdi. Özel harekat polisinin karşılık vermesiyle saldırganlar olay yerinden uzaklaştı.

Öte yandan hastane çevresinde Polis Özel Harekat ve Çevik Kuvvet ekiplerinin güvenlik önlemleri devam ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >