Genç kadın kafeteryada hayatını kaybetti: Şırınga detayı dikkat çekti

Seher Akkoyun hayatını kaybetti
Seher Akkoyun hayatını kaybetti

Kağıthane'de meydana gelen olayda 4 gün önce kaybolan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryada ölü bulundu. Akkoyun, kafeteryanın tuvaletinde yanında bir şırınga ile bulundu. Akkoyun'u cansız halde bulan çalışanlar ekiplere haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesinde şırınga detayı dikkat çekti. Olayla ilgili soruşturmanın devam edildiği öğrenildi.

4 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu. Kadının cesedinin yanında, şırınga bulunduğu öğrenildi.

Ailesi kayıp ihbarında bulundu

Olay, akşam saatlerinde Kağıthane Merkez Mahallesi'nde meydana geldi. İddia göre; geçen cumartesi günü Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi'nde yaşadığı evden çıkan 26 yaşındaki Seher Akkoyun, kayıplara karıştı. Bunun üzerine ailesi, Akkoyun için emniyete giderek kayıp müracaatında bulundu. Polis, ardından olayla ilgili çalışma başlattı.

Cesedin yanında şırınga bulundu

4 gündür kayıp olarak aranan Seher Akkoyun akşam saatlerinde Kağıthane'de bir binanın en üst katında bulunan kafeteryanın tuvaletinde, çalışanlar tarafından bulundu. Hareketsiz yatan kadını gören çalışanlar polis ekiplerine haber verdi. Polis ekiplerinin ilk incelemesinde, kadının cesedinin yanında ise şırınga bulundu.

Polisin soruşturması devam ediyor

Olay yerine gelen sağlık ekipleri kadının hayatını kaybettiğini belirledi. Seher Akkoyun'un cesedi, kesin ölümünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Seher Akkoyun
Seher Akkoyun
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >