İstanbul'da otomobil yeraltı çarşısına düştü

Yeraltı çarşısının merdivenlerine düşen otomobil
Yeraltı çarşısının merdivenlerine düşen otomobil

Fatih Aksaray'da İETT otobüsüyle bir otomobilin karıştığı kazada otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yeraltı çarşısının camından aşağıya düştü. Kazada iki kişi hafif yaralanırken yeraltı çarşısının kapalı olması olası bir facianın önüne geçti.

Kaza saat 07.30 sıralarında Aksaray Adnan Menderes Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre Süleyman Y. yönetimindeki otomobil seyir halindeyken aynı yönde ilerleyen Erkan B. yönetimindeki İETT otobüsüyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek yeraltı çarşısının camından aşağıya düştü.

Kazada otomobilde bulunan şoför Süleyman Y. ve bir kişi hafif yaralandı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri çağrıldı.

Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri araç içinde bulunan hafif yaralı vatandaşları ambulansa teslim etti. Ambulansta ayakta tedavi gören vatandaşların durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Yeraltı çarşısından aşağıya düşen araç çekici yardımıyla yukarı çekildi.


Aracın çekiciyle kaldırılmasının ardından kontrollü sağlanan trafik normale döndü. Yeraltı çarşısının kapalı olması olası bir faciayı önledi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >