İstanbullu Gelin 58.bölüm 2.fragmanı: Benimle evlenir misin Garip?

İstanbullu Gelin 58. bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV'de
İstanbullu Gelin 58. bölüm Cuma akşamı saat 20.00'de Star TV'de

Star TV ekranlarında yayınlanan, milyonları ekran başına kilitleyen İstanbullu Gelin 58.bölüm 2.fragmanı yayınlandı. Fragmanda yer alan detaylar sonrasında izleyicilerin akıllarında bir takım sorular belirdi. Gerçekler ortaya çıkacak mı? Faruk gerçekleri öğreniyor mu? İşte tüm bu detaylar 58.bölümde belli olacak!

Türk televizyon tarihine geçmeyi şimdiden başaran, yurt dışına ihraç ettiğimiz dizilerin arasında yer alan, İstanbullu Gelin dizisinin nefes kesen 57.bölümü sonrası izleyiciler yeni bölümü merakla beklemeye başlamıştı.

Beklenen 58.bölüm fragmanı yayınlandı!

57. bölüm sonunda neler yaşanmıştı

Ülfet’in Esma’ya yaptığı suçlama ile Fikret şoka girmiştir. Annesinin onlara yalan bir hayat yaşatması fikri ile mücadele edemeyen Fikret, duyduklarını İpek ile paylaşır. İpek ise bu bilgi ile yıllardır beklediği şansı elde etmiş gibidir. Fikret’in itirazlarına rağmen DNA testi yaptırmak için harekete geçer. Süreyya’nın hayatında ise yeni bir sayfa açılmaktadır, hayalini kurduğu iş avuçlarının içerisindedir. Faruk’un da onayı ile Süreyya teklifi kabul eder. Ülfet’in işi için Süreyya’ya aracı olması ise Süreyya ile Esma’nın arasında gerginliğe neden olur. Fikret tüm duygularının yanında bir de Adem’i bitirme planının peşindedir ve başını belaya sokmak üzeredir. Faruk’un Fikret’in yaptıklarını öğrenmesi ve olaya müdahalesi ise iki kardeşin yüzleşmesine sebep olacaktır.



Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >