İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı yayınlandı: İpek sonunda evi terk ediyor!

İstanbullu Gelin
İstanbullu Gelin

İstanbullu Gelin 39. bölüm yeni fragmanı yayınlandı. Başrollerini Aslı Enver ile Özcan Deniz'in paylaştığı İstanbullu Gelin'in yeni bölümde Fikret'in boşanma evraklarını yollaması sonrasında İpek çocuğunu da alarak evi terk ediyor. İpek'in babası Fikret'in yakasına yapışarak çok sert tepki gösteriyor. Süreyya ile Faruk ise bebeklerinin üç haftalık olduğunu öğreniyor.

İstanbullu Gelin 39. yeni bölüm fragmanında konak, İpek'in terk etme kararı sonrasında karışıyor. Her cuma akşamı Star TV'de ekrana gelen ve gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan İstanbullu Gelin son bölümde Begüm'ün cenazesi ile Süreyya'nın hamile olduğunu öğrenmesi hüznü ve sevinci bir arada yaşatmıştı. Süreyya ile Faruk, yeni bölüm fragmanında bebeklerinin 3 haftalık olduğunu öğreniyor ve herkesten saklama kararı veriyorlar.

İpek evden ayrılıyor
İpek evden ayrılıyor

İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanında diğer yandan boşanma evraklarını alan İpek, Fikret'in bu kararını onun adına düzenlenen doğum günü partisinde söylüyor. Bu yüzden sinirlenen İpek'in babası Fikret'in yakasına yapışıyor. İpek, bu olaylar sonrasında konaktan taşınma kararı alıyor. Çocuğunu da yanına alan İpek'in arkasında Fikret "Bana bunu yaşatma İpek" diye bağırması hiç bir şeyi değiştirmiyor. İşte İstanbullu Gelin yeni bölüm fragmanı

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >