İstanbullular öğle saatlerine dikkat! Şemsiyelerinizi unutmayın

Arşiv
Arşiv

İstanbul yazdan kalma günlere veda etti. Güneşli havanın yerini soğuk hava yavaş yavaş almaya başladı. Bugün öğle saatlerinde aralıklı olarak yağış bekleniyor. Hava sıcaklıklarının ise iç kesimlerde artacağı, akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlere dönmesiyle birlikte Marmara'da azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzeybatı kesimlerinin parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Marmara’nın kuzeyi, Düzce, Zonguldak ve Bartın çevrelerinin, akşam saatlerinden sonra Marmara, Batı Karadeniz, İzmir, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Samsun ve Ordu çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra Trakya, Marmara’nın güneydoğusu, Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Kütahya ve Eskişehir çevrelerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor. İç ve doğu kesimlerde bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

Marmara'da akşam saatlerinden itibaren rüzgar azalacak

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının iç kesimlerde artacağı, akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlere dönmesiyle birlikte Marmara’da azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgarın ise genellikle güneyli yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, akşam saatlerinden itibaren Marmara, Kuzey Ege ve Batı Karadeniz’de kuzey ve kuzeydoğu yönlerden kuvvetlice esmesi bekleniyor.

03 Aralık 2019 - (Salı)🌡️Hava sıcaklığı; İç kesimlerde artacağı, akşam saatlerinden itibaren rüzgarın kuzey yönlere dönmesiyle birlikte Marmara'da azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. pic.twitter.com/3d2MGIVlCp

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

İller Hava sıcaklıkları

Ankara:

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu 10

İstanbul:

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmurlu 15

İzmir:

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak yağışlı 18

Adana:

Parçalı bulutlu 19

Antalya:

Parçalı bulutlu 20

Samsun:

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren yağmurlu 16

Trabzon:

Parçalı zamanla çok bulutlu 15

Erzurum:

Parçalı bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer sisli ve puslu eksi 1

Diyarbakır:

Parçalı bulutlu 12

Son 24 saatte yurdumuzda meydana gelen toplam yağışlar.(03.12.2019) pic.twitter.com/c60J4HAGbT

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >