İşte karşınızda 108 tane iPhone ile oluşturulan 250 bin TL'lik Jenga kulesi!

Çılgın YouTube yayıncıları, tam olarak 108 tane iPhone SE'den kule oluşturarak Jenga oynadı.

Jenga oyunu, odaklanma ve konsantrasyonu artırdığı gibi tahtaların devrilmesiyle birlikte eğlenceli dakikalar yaşamayı sağlıyor. Peki ama Jenga tahtaları yerine iPhone'lar kullanılırsa ne olur? İşin eğlence kısmını abartan bir YouTube yayıncısı, toplam 108 adet iPhone'dan Jenga kulesi oluşturarak dünyada bir ilki gerçekleştirdi.

Videonun ilk dakikasında masada kutulu şekilde dizilmiş olan 108 adet iPhone SE görülebiliyor. Daha sonra iPhone'lar tek tek kutularından çıkarılıyor ve dizme işlemine geçiliyor. Daha sonrasında Gold iPhone SE'ler özel bir şekilde kaplanıyor ve oyuna geçiliyor.
Aradan geçen birkaç dakikanın ardından Jenga kulesi devriliyor ve iPhone'lar etrafa saçılıyor. Elbette ilk aşamada iPhone'ların masadan düşmemesi için küçük bir uğraş veriliyor. Jenga kulesinin doğrudan iPhone'lar ile yapılması elbette seyir zevkini çok önemli bir oranda artırıyor. Zira iPhone SE Jenga kulesi, aynı zamanda dünyanın en pahalı Jenga kulesi olmuş oluyor. Zira Türkiye karşılığıyla küçük bir hesaplama yapıldığında başlangıç fiyatı 2.399 TL olan iPhone SE'nin 108 tanesi 259.092 TL yapıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >