İşte karşınızda en pahalı iPhone kılıfı: iPhone X Tesla Limited Edition!

Güneş panelli iPhone kılıfı
Güneş panelli iPhone kılıfı

iPhone X'a özel olarak geliştirilen Tesla Limited Edition isimli telefon kılıfı, arkasındaki güneş paneli sayesinde ışık gördüğü her yerde telefonun şarjını dolduruyor. Böylece 'bitmeyen şarj' hayali gerçeğe dönüşüyor. Tabii her üründe olduğu gibi bunun da biraz uçuk bir bedeli var, detaylar haberimizde:

Geçtiğimiz dönemlerde Vladimir Putin ve Donald Trump gibi devlet başkanları için tasarladığı işlemeli iPhone kılıflarıyla gündeme gelen Caviar, bu kez iPhone X Tesla ile sahneye çıkıyor. Rus şirketin özel olarak tasarladığı yeni iPhone kılıfı, iç kısımda ek bir batarya bulunduruyor. Ayrıca arkada ise büyük bir güneş paneli yer alıyor. Karbonfiber kapağın üzerine yerleştirilen bu güneş paneli, iPhone X'un ışık gördüğü her yerde şarj olmasını sağlıyor.

iPhone X için geliştirilen güneş panelli özel kılıf, altın işlemeler de barındırıyor.
iPhone X için geliştirilen güneş panelli özel kılıf, altın işlemeler de barındırıyor.

Bitmeyen şarj: iPhone X Tesla!

iPhone X'un normaldeki kalınlığı 7.7 mm. Ancak, bu güneş panelli kapak telefona takıldığında toplam kalınlık 16 mm seviyesine ulaşıyor. Evet; bu şekilde cihazın hayli kalın olduğunu söylemek mümkün. Fakat, güneş paneli ve 'bitmeyen şarj' düşünüldüğünde ergonomi ve diğer bazı unsurlardan fedakarlık yapmak gerektiği de ortada.

iPhone X'un kalınlığı 7.7 mm. Ancak, kılıfla birlikte kalınlık 16 mm seviyesine çıkıyor.
iPhone X'un kalınlığı 7.7 mm. Ancak, kılıfla birlikte kalınlık 16 mm seviyesine çıkıyor.

Geliştirilen bu ürünün Elon Musk'a hediye edildiği ifade edilirken; ilk etaptaki 99 adet üretimin, talep fazlalığı sebebiyle 999'a çıkartıldığı da bilinen detaylar arasında. Gelelim en çok merak edilen ayrıntılardan birine... Güneş panelli iPhone X'un 64 GB'lık versiyonu 4590 dolar. Bu da şu anki kurla ülkemizde 20423 TL'ye denk geliyor. Fakat, 'depolama da önemli' diyenler için bir de 256 GB'lık versiyon var elbette. Onun fiyatı ise 22000 TL'ye tekabül ediyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >