İstifası gelmiş kişinin yapacağı 10 davranış

İş arkadaşlarınızla bırakın muhabbet etmek isimlerini dahi duymak istemiyor, sabahları kendinizi ilk okul öğrencisi gibi zorla yataktan çıkarmaya başladıysanız üzerine bir de maaşınızı alamıyorsanız evet artık istifa etmenin zamanı gelmiş. Lanchester Üniversitesi ve Manchester İş İdaresi Okulu 250 bin İngiliz çalışan arasında bir araştırma yapmış ve işinden memnun olmayan çalışanların sık sık rapor aldığını, kişisel bakımına önem göstermiyor

Sabahları işe giderken ayaklarınız geri geri gidiyorsa
Mutlaka sabah alarm çaldığında yorganı başınıza çekiyorsunuz.
Sabahları işe giderken ayaklarınız geri geri gidiyorsa Mutlaka sabah alarm çaldığında yorganı başınıza çekiyorsunuz.
'Bu iş bana göre değil'
Yaptığınız işi cazibesi zamanla azalıyor ve çekilmez hale geliyordur
'Bu iş bana göre değil' Yaptığınız işi cazibesi zamanla azalıyor ve çekilmez hale geliyordur
İşiniz artık rutine bindiyse
İşiniz çok monoton bir şeye dönüştüyse ve her gün büyük bir can sıkıntısıyla mücadele etmek zorundaysanız, eşyalarınızı toplamanın zamanı gelmiş olabilir.
İşiniz artık rutine bindiyse İşiniz çok monoton bir şeye dönüştüyse ve her gün büyük bir can sıkıntısıyla mücadele etmek zorundaysanız, eşyalarınızı toplamanın zamanı gelmiş olabilir.
Sıkışmış hissediyorsunuz

İşiniz ile ilgili her şeyi öğrenmiş ancak istediğiniz yerlere gelemediğinizi düşünemiyorsanız
Sıkışmış hissediyorsunuz İşiniz ile ilgili her şeyi öğrenmiş ancak istediğiniz yerlere gelemediğinizi düşünemiyorsanız
Şirketinizin finansal istikrarı konusunda endişelisiniz
Bir sürü işten çıkarma vakasından sonra siz hala bulunduğunuz yerde çalışmaya devam etseniz bile, kalıcı bir tedirginlik duygusu ister istemez içinizde kalacaktır.
Şirketinizin finansal istikrarı konusunda endişelisiniz Bir sürü işten çıkarma vakasından sonra siz hala bulunduğunuz yerde çalışmaya devam etseniz bile, kalıcı bir tedirginlik duygusu ister istemez içinizde kalacaktır.
Siz eski “Siz” değilsiniz
İçinizde ki heyecan o çocuksu mutluluk gitti ve sizin düşünmeniz gereken erken yatıp yarın işe geç kalmamak
Siz eski “Siz” değilsiniz İçinizde ki heyecan o çocuksu mutluluk gitti ve sizin düşünmeniz gereken erken yatıp yarın işe geç kalmamak
Fazla kilo alıp verdiyseniz
Nerede ve ne koşullarda çalıştığımız vücudumuzu önemli ölçüde etkiler. Kilo alıp veriyorsanız, bunu artık dışarı yansıtmanın vakti gelmiş demektir.
Fazla kilo alıp verdiyseniz Nerede ve ne koşullarda çalıştığımız vücudumuzu önemli ölçüde etkiler. Kilo alıp veriyorsanız, bunu artık dışarı yansıtmanın vakti gelmiş demektir.
Patronunuz uykularınız da kabusunuz haline geldiyse
Eğer patronunuz sizi, bu derece yetersiz hissettiriyorsa, kaçın! Hatta koşun!
Patronunuz uykularınız da kabusunuz haline geldiyse Eğer patronunuz sizi, bu derece yetersiz hissettiriyorsa, kaçın! Hatta koşun!
Sadece günü geçirmeye çalışıyorsanız
Eğer sadece o günü için küçük işleri hallediyor ve daha yaratıcı fikirler için çaba harcamıyorsanız geçmiş olsun gidin istifa yazınızı imzalayın
Sadece günü geçirmeye çalışıyorsanız Eğer sadece o günü için küçük işleri hallediyor ve daha yaratıcı fikirler için çaba harcamıyorsanız geçmiş olsun gidin istifa yazınızı imzalayın
Kendinize bakmıyorsanız
Kendinize bakmıyorsanız
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >