İtiraf etti! Furkan Havuç karakterini neden kabul etmediğini açıkladı

Çocuklar Duymasın
Çocuklar Duymasın

Furkan Kızılay, Havuç karakterini neden kabul etmediğini itiraf etti!

Efsane dizi Çocuklar Duymasın'da Havuç karakterini neden oynamadığını anlatan Furkan Kızılay, "İddia edildiği gibi sorun para değildi. Başka rollerde kendimi göstermek istedim" açıklamasında bulundu.

İddiaları yalanladı!
Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın'dan ayrılması ve Havuç karakterine veda etmesiyle ilgili ortaya atılan iddiaları yalanladı.
İddiaları yalanladı! Furkan Kızılay, Çocuklar Duymasın'dan ayrılması ve Havuç karakterine veda etmesiyle ilgili ortaya atılan iddiaları yalanladı.
İtiraf etti!
Çocukluğundan itibaren rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle popüler olan Furkan Kızılay, dizinin yapımcısı Birol Güven ile halen görüştüklerini vurguladı. Kızılay, "Ben başka rollerde, başka yapımlarda da yer almak istediğim için diziden ayrıldım. Ekonomik anlaşmazlık sebebiyle diziden ayrılmadım" açıklamasında bulundu.
İtiraf etti! Çocukluğundan itibaren rol aldığı 'Çocuklar Duymasın' dizisiyle popüler olan Furkan Kızılay, dizinin yapımcısı Birol Güven ile halen görüştüklerini vurguladı. Kızılay, "Ben başka rollerde, başka yapımlarda da yer almak istediğim için diziden ayrıldım. Ekonomik anlaşmazlık sebebiyle diziden ayrılmadım" açıklamasında bulundu.
''Diziden ayrılmak istedim''
Furkan Kızılay "Birol Güven ile halen samimi şekilde görüşüyoruz" diye konuştu. Kızılay, "Şu an başka bir dizide rol alıyorum, 'Havuç' rolü değil. Başka rolleri de oynayabileceğimi göstermek için diziden ayrılmak istedim" dedi.
''Diziden ayrılmak istedim'' Furkan Kızılay "Birol Güven ile halen samimi şekilde görüşüyoruz" diye konuştu. Kızılay, "Şu an başka bir dizide rol alıyorum, 'Havuç' rolü değil. Başka rolleri de oynayabileceğimi göstermek için diziden ayrılmak istedim" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >