İzdivaç programında şaşırtan Hanife gelişmesi!

Hanife
Hanife

Damat adayı Muhammed'in Hanife’ye yaptığı gelinlik sürprizi, programa damgasını vurdu!

Star TV'de ekranlara gelen "Zuhal Topal’la" programına, damat adayı Muhammed'in Hanife’ye yaptığı gelinlik sürprizi damgasını vurdu.

Canlı yayına yine tek başına katılan Hanife, "Ben nasıl olduğumu bilmiyorum. Duygularımı ifade edemiyorum. Ne hissettiğimi bilmiyorum” açıklaması yaptı.

Zuhal Topal, Hanife’ye, "Muhammed nerede biliyor musun?” diye sordu. Muhammed’i hiç görmediğini söyleyen Hanife “Yoksa o da mı gelmedi?” derken;Zuhal Topal Muhammed’i stüdyoya davet etti.

"Bu gelinlik Hanife'nin hayali"

                                    Stüdyodan içeri elinde gelinlikle giren Muhammed, "Bu gelinlik Hanife’nin hayali. Mutlu olmadın mı Hanife?” sorusunu yöneltti.
"Bu gelinlik Hanife'nin hayali" Stüdyodan içeri elinde gelinlikle giren Muhammed, "Bu gelinlik Hanife’nin hayali. Mutlu olmadın mı Hanife?” sorusunu yöneltti.
"Bu elbiseyi giymek için herkesten laf işittim"

                                    Böyle bir şey beklemediğini belirten Hanife, "Bu elbiseyi giymek için insanlardan o kadar laf işittim, hayatıma karışmalarına göz yumdum. Burada daha önce bir arkadaşıma gelmişti ben de ağlamıştım. Şimdi bana geldi" yanıtını verdi.
"Bu elbiseyi giymek için herkesten laf işittim" Böyle bir şey beklemediğini belirten Hanife, "Bu elbiseyi giymek için insanlardan o kadar laf işittim, hayatıma karışmalarına göz yumdum. Burada daha önce bir arkadaşıma gelmişti ben de ağlamıştım. Şimdi bana geldi" yanıtını verdi.
"Ciddiyetimi bir defa daha göstermek istedim"

                                     Muhammed; "Bu gelinlikle birlikte duygularımın ciddiyetini bir defa daha göstermek istedim" dedi.
"Ciddiyetimi bir defa daha göstermek istedim" Muhammed; "Bu gelinlikle birlikte duygularımın ciddiyetini bir defa daha göstermek istedim" dedi.
"Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler"

                                    Zuhal Topal, "Hanife, uzun süredir kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler” şeklinde konuştu.
"Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler" Zuhal Topal, "Hanife, uzun süredir kendisine hissedilen duyguların somut bir şekilde ifade edildiğini görmek istiyordu. Bunlar Hanife’nin beklediği şeyler” şeklinde konuştu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >