İzdivaç yasağını delen Hande Ataizi yeni Hanife buldu!

Hanife
Hanife

Önce "İzdivaç programı" yasağını deldi, şimdi yeni Hanife'yi buldu!

RTÜK kararına rağmen izdivaç programı sunmaya devam eden Hande Ataizi, kendine yeni bir Hanife buldu.

Yasağı deldi!
Sony Channel Türkiye kanalında, Zuhal Topal'ın programdaki gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, kendine yeni Hanife buldu.
Yasağı deldi! Sony Channel Türkiye kanalında, Zuhal Topal'ın programdaki gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, kendine yeni Hanife buldu.
Devam ediyor!
Skandalların eksik olmadığı izdivaç programları yasaklandı; ancak Hande Ataizi sunmaya devam ediyor.
Devam ediyor! Skandalların eksik olmadığı izdivaç programları yasaklandı; ancak Hande Ataizi sunmaya devam ediyor.
Hande Hanife'yi buldu!
İzdivaç programı sunan Hande Ataizi, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan izdivaç programının en popüler isimlerinden Hanife'ye benzeyen bir aday buldu.
Hande Hanife'yi buldu! İzdivaç programı sunan Hande Ataizi, geçtiğimiz yıllarda yayınlanan izdivaç programının en popüler isimlerinden Hanife'ye benzeyen bir aday buldu.
İşte yeni Hanife!
Yeni gelin adayı Şehri Hanım, kendisine talip olarak gelen damat adayı Bektaş Bey'e "Bektaş abi" diyen gelin adayı, "Benim yaş kriterim 30. Bu yaştan yüksek talip istemiyorum" ifadelerini kullandı.
İşte yeni Hanife! Yeni gelin adayı Şehri Hanım, kendisine talip olarak gelen damat adayı Bektaş Bey'e "Bektaş abi" diyen gelin adayı, "Benim yaş kriterim 30. Bu yaştan yüksek talip istemiyorum" ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >