İzmir Aliağa’da yaz konserleri Ümit Besen ve Pamela ile başlıyor

İzmir Aliağa’da yaz konserleri Ümit Besen ve Pamela ile başlıyor
İzmir Aliağa’da yaz konserleri Ümit Besen ve Pamela ile başlıyor

Romantik müziğin usta yorumcusu Ümit Besen ve Rock müziğin başarılı ismi Pamela, İzmir’in Aliağa’da ilçesinde sahne alarak şarkılarını hayranları için seslendirecek.

İzmir Aliağa Belediyesi’nin kültür sanat etkinlikleri kapsamında hazırlanan ‘Yaz Konserleri’ Ümit Besen ve Pamela konseri ile başlıyor.

28 Temmuz Cumartesi günü Avcı Ramadan Çocuk Oyun ve Rekreasyon Alanı’ndaki konser, saat 21.30’da başlayacak.

Pamela ve Ümit Besen
Pamela ve Ümit Besen

Son dönemde piyano dışındaki diğer enstrümanlara olan hâkimiyeti ile de kendinden söz ettiren, davul ve elektrogitar çalarak Rock parçalarını ustaca yorumlayan Ümit Besen, konserde, ’Nikah Masası’, ’Okul Yolunda’, ’Seni Unutmaya Ömrüm Yeter mi?’ gibi eserlerini Türk Rock müziğin başarılı ismi Pamela ile birlikte seslendirecek.

Kadın Aklı Erkek Aklı oyunu İzmir'de

Kadın Aklı Erkek Aklı oyunu
Kadın Aklı Erkek Aklı oyunu

İzmir Aliağa Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında tiyatro oyunlarını Aliağalılar ile buluşturmaya devam ediyor.

Etkinlikler kapsamında, ’Kadın Aklı Erkek Aklı’ isimli komedi oyunu, 27 Temmuz Cuma günü Aliağa Açıkhava Tiyatrosu’nda saat 21.15’te seyircisiyle buluşmayı bekliyor.

Ücretsiz olarak izlenebilecek oyunun davetiyeleri, Aliağa Belediyesi Hizmet Binası’nda temin ediliyor.

Savaş Dural’ın yazıp yönettiği oyunda; Yosi Mizrahi, Saba Tümer, Fatih Gülnar, Pelin Turancı, Aysun Metiner, Savaş Özdural ve İlker Güler gibi sevilen oyuncular rol alıyor. Mizah öğelerinin yüksek, bol kahkahalı, eğlence dolu sahnelerin yer aldığı oyun tiyatro severlere keyifli anlar yaşatacak.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >