İzmir'de mühürlenen dükkanda mahsur kaldı: Uyuyakalan esnaf gözünü açtığında şaşkınlığa uğradı

İzmir Karşıyaka’da ikinci el eşya satan Raşit Bahçeli, dükkanı zabıta ekipleri tarafından mühürlenince içeride kilitli kaldı. Sabah uyanan esnaf, dışarı çıkamayınca yaşadıklarına önce güldü, sonra yetkililerden yardım istedi.
İzmir’in Karşıyaka ilçesinde ilginç bir olay yaşandı. Kaldırıma eşya taşıdığı gerekçesiyle daha önce de uyarı alan ikinci el eşya dükkanı sahibi Raşit Bahçeli, zabıta ekiplerinin ikinci müdahalesiyle iş yerinin mühürlenmesiyle karşılaştı. Ancak bu kez durum biraz farklıydı: 64 yaşındaki Bahçeli, dükkan mühürlendiği sırada içeride uyuyordu.
Show Ana Haber'de yer alan habere göre; Gece boyunca taksi şoförlüğü yapan Bahçeli, sabah uyandığında kapının mühürlü olduğunu fark etti. Dışarı çıkamayan esnaf, camdan sesini duyurmaya çalıştı. Kendi ifadesiyle yaşadıklarına hem şaşırdı hem de güldü.
“Bir baktım içerideyim, kapım mühürlü,” diyen Bahçeli, yaşadıklarını şöyle anlattı:
- "Bir telefon kadar yakınım diyor. Aramadan mühürü basıyorlar gidiyorlar. Çaycıya çayımı söyleyecektim. Bir baktım ben içeride, kapım mühürlü. Başladım kahkaha atmaya kendi kendime. Memur geldi. Kendileri açtılar. Tamam dediler çıkabilirsin."

Dükkandan çıkmayı başaran Bahçeli, bir yandan da kaldırılan eşyalarının akıbetini bekliyor. Bahçeli’nin depoya kaldırılan ürünleriyle ilgili henüz net bir açıklama yapılmadı.
