Jet Sosyete dizisinin TV 8'e neden transfer olduğu belli oldu

Jet Sosyete

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, Jet Sosyete dizisinin neden TV 8'e transfer olduğunu yazdı.

Gülse Birsel'in televizyona taşıdığı üçüncü projesi olma özelliği taşıyan Jet Sosyete, Star TV'den TV 8'e transfer olmuştu. Yazar Sina Koloğlu, Jet Sosyete dizisinin neden TV 8'e transfer olduğunu köşesinde yazdı. Koloğlu, transferin perde arkasını şöyle aktardı.

İşte Sina Koloğlu'nun yazısı

Jet Sosyete
Jet Sosyete

‘Jet Sosyete' neden TV 8’e geçti?’ sorusuna yanıt olarak, daha önceki yazımda şunları yazmıştım: ‘Dizinin maliyetleri yüksek. İlk başlarda beklediğimiz izlenme oranı yakalanamadı, sonra yavaş yavaş oturdu ve seyircisini oluşturdu. Yine de yeni şartlarımıza uymadığı için, ayrıldık’ diye yazmıştım. Piyasadan Star TV’nin ödemelerde sorunları olduğu yönünde itirazlar geldi. Yine duyduğum, ‘Jet Sosyete’ye TV 8’in yanı sıra, çok izlenen diğer kanalların da teklifte bulunduğu yönünde... Bir aksilik olmazsa, ‘Jet Sosyete’, yeni sezonda TV 8’de ekrana gelecek.

Jet Sosyete dizisinin konusu

Jet Sosyete
Jet Sosyete

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır. Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / MİLLİYET