Jet Sosyete ile ekranda! Ünlü oyuncu hastanelik oldu

Gülse Birsel

Jet Sosyete'nin ünlü oyuncusu, hastahaneye kaldırıldı.

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel hastahaneye kaldırıldı. Jet Sosyete dizisinin senaristi ve aynı zamanda oyuncusu olan Birsel'in solunum yollarından virüs kaptığı öğrenildi.

Haberi sosyal medya hesabından veren Gülse Birsel, altına da şu notu düştü: "Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım!
İlaçları damardan çaktılar. 2 güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın. Jet Sosyete Tony'nin dediği gibi 'Nazar biliyosun' (Merak edenler olmuş, belirtileri sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku..)"
Haberi sosyal medya hesabından veren Gülse Birsel, altına da şu notu düştü: "Sindirim sistemime solunum yoluyla adeno virüs girmiş. Bu kadar uzun açıklamalı hastalık mı olur? Ben zaten uzun uzun yazmaktan sıkılmışım! İlaçları damardan çaktılar. 2 güne midemdeki kilit çözülür, virüs defolur gider. Size bir şey olmasın. Jet Sosyete Tony'nin dediği gibi 'Nazar biliyosun' (Merak edenler olmuş, belirtileri sindirim sisteminin durması, mide ve bağırsak sorunları, çarpıntı, büyük halsizlik, uyku..)"
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >