John Wick 3 için hazırlıklar başladı

genel
genel

Keanu Reeves‘in başrolünde oynadığı John Wick serisi olumlu tepkiler ve ilgi sonrası üçüncüsünün çekilmesi kesinleşti.

Gişede önemli bir başarı elde eden ve eleştirmenlerden de olumlu yorumlar alan John Wick'in ikinci filmi şuanda vizyonda.
İkinci filmde Common, Bridget Moynahan, Ian McShane, Laurence Fishburne, Lance Reddick ve John Leguizamo gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren yapım serinin devamı için düğmeye bastı. Filmin yönetmeni Chad Stahelski:“Winston [Ian McShane] bir sonraki hikâyenin önemli bir kısmını oluşturuyor. Lance Reddick de öyle. Bazı fikirlerimiz var" sözleri bu haberi doğruluyor.

Serinin devamı ile ilgili bir açıklama da filmin başrolü Keanu Reeves'den geldi. Entertainment Weekly'nin devam filmine nasıl baktığı ile ilgili sorusunu yanıtlayan Reeves, “Kesinlikler isterim. Karakteri ve içinde olduğu dünyayı seviyorum. Elbette bir başka film çekip çekmeyeceğimize izleyici karar verecek. Eğer ortaya çıkarttığımız işi beğenirlerse, umarım beğenirler, o zaman ben de devam filminde yer almak isterim. Tabii bu izleyicilerin ikinci filmi beğenmesine bağlı. O zaman karakterin ve bu dünyanın bir devam hikayesiyle daha seyirci karşısına çıkma şansı olacak" dedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >