Joker IMDb'nin en çok beğenilen 10 filminden biri oldu!

Joker filmi ilk haftadan itibaren rekor kırmaya devam ediyor.
Joker filmi ilk haftadan itibaren rekor kırmaya devam ediyor.

Yılın en çok konuşulan filmi Joker 4 Ekim itibariyle vizyona girdi. Vizyona girdiği günden beri rekor kıran filmin IMDb puanı belli oldu. Film, IMDb listesine 9.4 puan ile giriş yaparak tarihin en çok sevilen 10 filmi arasına girmeyi başardı.

Joker Türkiye'deki 313 sinemanın 435 salonunda gösterildi ve ilk 3 günde 385 bin kişi tarafından izlenerek tüm zamanların ekim ayı en iyi yabancı film izleyici açılış rekorunu kırmayı başardı.

  • ABD'de de 93 milyon dolar hasılat yapan filmle ilgili istatistiksel veriler de netleşmeye başladı.

Film IMDb puanı belli oldu

Sinema sektörüyle ilgili pek çok internet sitesi, Joker'e tam puan verdi. Ancak filmle ilgili en çok merak edilen IMDB puanı oldu. IMDb puanı, belli bir jüri ya da eleştirmen topluluğu tarafından değil, izleyiciler tarafından oluşturuluyor.

Filmi vizyondaki ilk haftasını geride bıraktı ve IMDb puanı belli oldu. Joker, 170 bin 171 kullanıcının oyuyla 10 üzerinde 9 puan almayı başardı.

 Film, IMDb listesine 9.4 puan ile giriş yapmıştı ve şu anki 9.0 puanı bile onu tarihin en iyi filmlerinden biri yapmaya yetiyor
Film, IMDb listesine 9.4 puan ile giriş yapmıştı ve şu anki 9.0 puanı bile onu tarihin en iyi filmlerinden biri yapmaya yetiyor

Joker karakterini hangi Türk oyuncu canlandırabilir?

Ekşi Sözlük'te 'Joker karakterini oynayabilecek oyuncu' başlığıyla bir tartışma başladı. Yapılan yorumlarda öne çıkan isim Haluk Bilginer oldu. Biz de en iyi kişinin Bilginer olacağını düşünüyoruz!

  • Diğer öne çıkan isimler ise: 'Aras Bulut İynemli, Burak Deniz, Özkan Uğur, Uraz Kaygılaroğlu, Erdal Beşikçioğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Serhat Kılıç, Ozan Güven, Ali Atay, Alperen Duymaz, Çağatay Ulusoy, Olgun Şimşek, Nejat İşler, Rıza Kocaoğlu, Erkan Kolçak Köstendil' oldu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >