Kabus geri döndü: Halka efsanesi bu hafta vizyonda

HALKA 3
HALKA 3

Bu hafta vizyonda "Halka 3" ile beraber, Oscar'ın bu yılki güçlü adaylarından Casey Affleck'in rol aldığı "Yaşamın Kıyısında" seyirciyle buluşacak.

Sinema salonlarında bu hafta 1'i yerli 8 film vizyona girecek.
Yaşamın Kıyısında
Kenneth Lonergan'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Gretchen Mol, Lucas Hedges ve Kara Hayward'ın yer aldığı, "Yaşamın Kıyısında" seyirciyle buluşacak.

89. Akademi Ödüllerinin (Oscar) bu yılki güçlü adaylarından Casey Affleck, filmde tamircilikle hayatını geçiren ve geçmişin izlerinden bir türlü kurtulmak istemeyen "Lee Chandler" rolünde izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin başrolünde Affleck'e, Michelle Williams eşlik ediyor.

Ölüm ve geçmişin iç içe geçtiği bir dram hikayesini odağına alan film, yalnız ve asabi bir gencin ağabeyini kaybettikten sonra doğup büyüdüğü kasabaya dönüşü sonrasında, burada yaşadığı çıkmazları beyaz perdeye taşıyor.
Yaşamın Kıyısında Kenneth Lonergan'ın yazıp yönettiği, başrollerinde Casey Affleck, Michelle Williams, Kyle Chandler, Gretchen Mol, Lucas Hedges ve Kara Hayward'ın yer aldığı, "Yaşamın Kıyısında" seyirciyle buluşacak. 89. Akademi Ödüllerinin (Oscar) bu yılki güçlü adaylarından Casey Affleck, filmde tamircilikle hayatını geçiren ve geçmişin izlerinden bir türlü kurtulmak istemeyen "Lee Chandler" rolünde izleyicinin karşısına çıkacak. Filmin başrolünde Affleck'e, Michelle Williams eşlik ediyor. Ölüm ve geçmişin iç içe geçtiği bir dram hikayesini odağına alan film, yalnız ve asabi bir gencin ağabeyini kaybettikten sonra doğup büyüdüğü kasabaya dönüşü sonrasında, burada yaşadığı çıkmazları beyaz perdeye taşıyor.
Gecenin Kanunu
Ben Affleck'in senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı filmde, başarılı oyuncuya Zoe Saldana, Scott Eastwood, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Chris Cooper ve Elle Fanning gibi isimler eşlik ediyor.

Ben Affleck'in Leonardo DiCaprio ile birlikte yapımcılığını üstlendiği suç ve dram türündeki film, aykırı bir gangster olan Joe Coughlin'in hikayesini konu alıyor.
Gecenin Kanunu Ben Affleck'in senaryosunu yazıp yönettiği ve başrolünde oynadığı filmde, başarılı oyuncuya Zoe Saldana, Scott Eastwood, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Chris Cooper ve Elle Fanning gibi isimler eşlik ediyor. Ben Affleck'in Leonardo DiCaprio ile birlikte yapımcılığını üstlendiği suç ve dram türündeki film, aykırı bir gangster olan Joe Coughlin'in hikayesini konu alıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >