Kadınların hayatını kolaylaştıran 7 teknolojik cihaz

Bu cihazları kadınların hayatlarından söküp alırsanız; vay halinize.

Kadın kaç yaşında olursa olsun; hayatında aynı anda birçok işle ilgilenmek zorundadır. Kadınların hayatlarını biraz da olsa kolaylaştırmak için icat edilen mükemmel teknolojik cihazlar;
Mutfak şefi
Özellikle çalışan kadınlar için yemek yapmak oldukça zordur. Mutfakta en büyük yardımcı ise mutfak robotları ve hamur yoğurma makineleridir. Bunlara ekmek yapma makinesi de eklenebilir.
Mutfak şefi Özellikle çalışan kadınlar için yemek yapmak oldukça zordur. Mutfakta en büyük yardımcı ise mutfak robotları ve hamur yoğurma makineleridir. Bunlara ekmek yapma makinesi de eklenebilir.
Temizlik robotu 
İşe git, yemek yap, çocuklara bak ve bir de temizlik yap. Hepsi yan yana geldiğinde kadınların kendilerini klonlaması gerekebilir (!) Temizlik konusunda kadınların yükünü hafifletmeye yardımcı bir ürün ise akıllı temizlik robotları. Söz konusu bu robotların satışı ise her geçen gün artıyor.
Temizlik robotu İşe git, yemek yap, çocuklara bak ve bir de temizlik yap. Hepsi yan yana geldiğinde kadınların kendilerini klonlaması gerekebilir (!) Temizlik konusunda kadınların yükünü hafifletmeye yardımcı bir ürün ise akıllı temizlik robotları. Söz konusu bu robotların satışı ise her geçen gün artıyor.
Kurutma makineleri
Çamaşır yıkamak ayrı, onları kurutmak ayrı bir dert. Yıkanan çamaşırların pencere ya da balkonlara asılması ise hijyenik bir durum değil. Hal böyle olunca evlerin içleri çamaşırhaneye dönebiliyor. Kadınların evde boş buldukları her yere çamaşır asmasının önüne geçen kurutma makineleri, son yıllarda ciddi talep görmeye başladı.
Kurutma makineleri Çamaşır yıkamak ayrı, onları kurutmak ayrı bir dert. Yıkanan çamaşırların pencere ya da balkonlara asılması ise hijyenik bir durum değil. Hal böyle olunca evlerin içleri çamaşırhaneye dönebiliyor. Kadınların evde boş buldukları her yere çamaşır asmasının önüne geçen kurutma makineleri, son yıllarda ciddi talep görmeye başladı.
Buhar kazanlı ütü
Birçok kadının yapmaktan mutluluk duymadığı iştir, ütü… Ütü yapmak hem yorucu hem de zor bir iştir. Kıyafetleri daha hızlı ütülemeye yardımcı olan kazanlı ütüler daha çok kalabalık ailelerde tercih ediliyor.
Buhar kazanlı ütü Birçok kadının yapmaktan mutluluk duymadığı iştir, ütü… Ütü yapmak hem yorucu hem de zor bir iştir. Kıyafetleri daha hızlı ütülemeye yardımcı olan kazanlı ütüler daha çok kalabalık ailelerde tercih ediliyor.
Kahve makinesi
Cezve ile dakikalarca ocağın başında beklemek sıkıcı bir iştir. Kadınların hem daha kısa bir süre içinde hem de lezzetli kahveler yapmasını sağlayan kahve makineleri neredeyse her evde bulunuyor.
Kahve makinesi Cezve ile dakikalarca ocağın başında beklemek sıkıcı bir iştir. Kadınların hem daha kısa bir süre içinde hem de lezzetli kahveler yapmasını sağlayan kahve makineleri neredeyse her evde bulunuyor.
Saç düzleştirici
Saç düzleştiriciler, kadınların saatlerce kuaförde fön çektirmek için beklemesinin önüne geçiyor.
Saç düzleştirici Saç düzleştiriciler, kadınların saatlerce kuaförde fön çektirmek için beklemesinin önüne geçiyor.
Oje kurutma makinesi
Kadınların kişisel bakımlarını daha hızlı bir şekilde sonlandırmalarını sağlayan bir diğer alet ise oje kurutma makineleridir. Ojeyi sürdükten sonra nasıl kuruyacak derdine son veren aletler, uygun fiyatlara satılıyor.
Oje kurutma makinesi Kadınların kişisel bakımlarını daha hızlı bir şekilde sonlandırmalarını sağlayan bir diğer alet ise oje kurutma makineleridir. Ojeyi sürdükten sonra nasıl kuruyacak derdine son veren aletler, uygun fiyatlara satılıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >