Kadınların korkulu rüyası gözaltı torbalarından kurtulmanın tek yolu "doğal yöntemler"

Gözaltı torbalarınızdan doğal yöntemler sayesinde, geçici olarak kurtulmanız mümkün.

Kadınların korkulu rüyası gözaltı torbalarının bilimsel olarak bir tedavisi olmadığı gibi, bu durum dermatolojik anlamda bir hastalık olarak da kabul edilmiyor. Sizin için doğal yöntemlerle gözaltı torbalarınızdan kurtulmanın formülünü bulduk!

İşte kadınların korkulu rüyası gözaltı torbalarından kurtulmanın doğal yolları!
Genetik özellikleriniz sizi ele verebilir

                                    Bazı yüz yapıları, genetik özelliklerden dolayı farklılık gösterebiliyor. İnce ve kemikli yüzlerde göz altı çukurları daha derin olduğundan gözaltında oluşan gölgelerin koyuluğu göz altlarının mor görünmesine neden olur. Bu durumu problem haline getirenler kadınların, günlük hayatlarında gözaltı kapatıcı kremler kullanması önerilebilir.
Genetik özellikleriniz sizi ele verebilir Bazı yüz yapıları, genetik özelliklerden dolayı farklılık gösterebiliyor. İnce ve kemikli yüzlerde göz altı çukurları daha derin olduğundan gözaltında oluşan gölgelerin koyuluğu göz altlarının mor görünmesine neden olur. Bu durumu problem haline getirenler kadınların, günlük hayatlarında gözaltı kapatıcı kremler kullanması önerilebilir.
Açık renk ciltlere dikkat!

                                    
	Yine genetiğe bağlı olarak açık renk ciltlerde daha fazla görülen gözaltı morlukları, sağlık açısından çok bir şey ifade etmese de, psikolojik olarak özellikle kadınları fazlasıyla etkiliyor.
Açık renk ciltlere dikkat! Yine genetiğe bağlı olarak açık renk ciltlerde daha fazla görülen gözaltı morlukları, sağlık açısından çok bir şey ifade etmese de, psikolojik olarak özellikle kadınları fazlasıyla etkiliyor.
Derinin yapısı

                                    Gözaltındaki deri ince olduğu için şeffaf bir görünümdedir. Bu nedenle buradaki damarlar daha belirgindir ve derinin daha koyu renk görünmesine neden olur.
Derinin yapısı Gözaltındaki deri ince olduğu için şeffaf bir görünümdedir. Bu nedenle buradaki damarlar daha belirgindir ve derinin daha koyu renk görünmesine neden olur.
Uyku düzeni bozulduğunda oluşan morluklar kalıcı değil

                                    Yeterince dinlenmediğiniz zaman, yüzünüz solgun ve gözaltlarınız mor görünebilir; bu oldukça doğal. Tedirgin olmanıza gerek yok; ayrıca bu kalıcı bir durum da değil. Böyle zamanlarda uykunuzu iyi alıp dinlenmek yeterli olacaktır.
Uyku düzeni bozulduğunda oluşan morluklar kalıcı değil Yeterince dinlenmediğiniz zaman, yüzünüz solgun ve gözaltlarınız mor görünebilir; bu oldukça doğal. Tedirgin olmanıza gerek yok; ayrıca bu kalıcı bir durum da değil. Böyle zamanlarda uykunuzu iyi alıp dinlenmek yeterli olacaktır.
Güneş ışınlarına dikkat!

                                    Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak, gözaltında bulunup cildi güneş ışınlarına karşı korumakla görevli olan melanin seviyesinin azalmasına neden olur. Böylece güneş ışınlarına karşı korunamayan gözaltları morarmaya ve zarar görmeye başlar.
Güneş ışınlarına dikkat! Güneş ışınlarına uzun süre maruz kalmak, gözaltında bulunup cildi güneş ışınlarına karşı korumakla görevli olan melanin seviyesinin azalmasına neden olur. Böylece güneş ışınlarına karşı korunamayan gözaltları morarmaya ve zarar görmeye başlar.
Düzenli beslenme koşulu cilt bakımında da başrolde

                                    Vücut sağlığı açısından her konuda ihtiyaç duyulan düzenli beslenme, cilt bakımında da oldukça gerekli. Sağlıksız ve düzensiz besleniyorsanız, kanınız vücut için gerekli besinleri almadığından gözaltınızda renk değişimleri, morluklar olabilir. Bu durumda, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi kural edinmelisiniz.
Düzenli beslenme koşulu cilt bakımında da başrolde Vücut sağlığı açısından her konuda ihtiyaç duyulan düzenli beslenme, cilt bakımında da oldukça gerekli. Sağlıksız ve düzensiz besleniyorsanız, kanınız vücut için gerekli besinleri almadığından gözaltınızda renk değişimleri, morluklar olabilir. Bu durumda, dengeli ve sağlıklı beslenmeyi kural edinmelisiniz.
Aşırı tuzlu yiyeceklerden kaçının

                                    Aşırı tuzlu yiyecekler de gözaltı torbalarına ve morluklarına neden olabilir. Aşırı tuzlu yiyecekler tükettiğinizde, kısa süreliğine de olsa gözaltı torbalarınızda morarma oluşabilir.
Aşırı tuzlu yiyeceklerden kaçının Aşırı tuzlu yiyecekler de gözaltı torbalarına ve morluklarına neden olabilir. Aşırı tuzlu yiyecekler tükettiğinizde, kısa süreliğine de olsa gözaltı torbalarınızda morarma oluşabilir.
Yağ tabakasında incelme morluk oluşumuna neden olur

                                    Gözaltındaki mor halkaların en yaygın nedeni, yaşla birlikte deri altı yağ tabakasındaki incelmedir. Bu morlukların insanı yorgun göstermesinin nedeni de budur.
Yağ tabakasında incelme morluk oluşumuna neden olur Gözaltındaki mor halkaların en yaygın nedeni, yaşla birlikte deri altı yağ tabakasındaki incelmedir. Bu morlukların insanı yorgun göstermesinin nedeni de budur.
Tedavi olanakları

                                    Dermatolojik bir hastalık olarak görülmeyen gözaltı torbaları ve morluklar, çoğunlukla kozmetik ve estetik bir sorun olarak düşünüldüğünden yalnızca kozmetik ürünlerle yok edilebiliyor.
Tedavi olanakları Dermatolojik bir hastalık olarak görülmeyen gözaltı torbaları ve morluklar, çoğunlukla kozmetik ve estetik bir sorun olarak düşünüldüğünden yalnızca kozmetik ürünlerle yok edilebiliyor.
Kremler ve losyonlar tek çare!

                                    Mor halkalar için renk açıcı kremler ya da losyonlar kullanılabilir. Onun dışında tavsiye edilen herhangi bir ilaç tedavisi yok.
Kremler ve losyonlar tek çare! Mor halkalar için renk açıcı kremler ya da losyonlar kullanılabilir. Onun dışında tavsiye edilen herhangi bir ilaç tedavisi yok.
Ameliyat yöntemi ya da vitamin enjekte etme yöntemleri de var

                                    Bazıları ameliyat tedavisiyle kurtulmaya çalışırken bazıları ise C vitamini uygulamasıyla morluklardan kurtulmaya çalışıyor. Morlukların geçirilmesi adına kesin çözümün ne olduğu, bilimsel olarak henüz kanıtlanmadığından size doğal yollarla bir çözüm önerisi sunabiliriz. Bir başka tavsiyemiz de, gözaltı torbalarınızla ya da morluklarla barışık olup onları yüzünüzün bir parçası olarak görmek.
Ameliyat yöntemi ya da vitamin enjekte etme yöntemleri de var Bazıları ameliyat tedavisiyle kurtulmaya çalışırken bazıları ise C vitamini uygulamasıyla morluklardan kurtulmaya çalışıyor. Morlukların geçirilmesi adına kesin çözümün ne olduğu, bilimsel olarak henüz kanıtlanmadığından size doğal yollarla bir çözüm önerisi sunabiliriz. Bir başka tavsiyemiz de, gözaltı torbalarınızla ya da morluklarla barışık olup onları yüzünüzün bir parçası olarak görmek.
Evde çay maskesi

                                    Ev maskenizi dilerseniz sallama çayla, silerseniz paket demleme çayla yapabilirsiniz. Uygulaması da oldukça kolay. Cildinizi temizleyin ve kuru olduğundan emin olun. Ardından demlenen çay paketlerini hafif ılıtıp göz kapaklarınıza yerleştirin. Sizi oldukça rahatlatacak bu maske, gözaltı torbalarınızı da yok etmeye yarayacaktır.
Evde çay maskesi Ev maskenizi dilerseniz sallama çayla, silerseniz paket demleme çayla yapabilirsiniz. Uygulaması da oldukça kolay. Cildinizi temizleyin ve kuru olduğundan emin olun. Ardından demlenen çay paketlerini hafif ılıtıp göz kapaklarınıza yerleştirin. Sizi oldukça rahatlatacak bu maske, gözaltı torbalarınızı da yok etmeye yarayacaktır.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >