Kahramanmaraş’ta yürekleri burkan kaza: İş makinesi iki küçük kardeşe çarptı... O anlar kamerada

İş makinesi iki kardeşe çarptı.
İş makinesi iki kardeşe çarptı.

Kahramanmaraş’ta refüj çalışması yapan bir iş makinesi, yolun karşısına geçmeye çalışan iki küçük kardeşe çarptı. Olayda 2 yaşındaki Hatice hayatını kaybederken, 8 yaşındaki kardeşi Ali ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, merkez Onikişubat ilçesine bağlı Önsen Mahallesinde meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Arif S. (26) idaresindeki kepçeyle refüj çalışması sırasında ters istikamette seyretmeye başladı. İş makinesi bu sırada yolun karşısına geçmeye çalışan 2 yaşındaki Hatice ile 8 yaşındaki Ali Karagün kardeşlere çarptı.

Kazada Hatice olay yerinde hayatını kaybetti, Ali ise ağır yaralı olarak ambulansla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kaza sonrası iş makinesi sürücüsü Arif S. jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi. Görüntülerde kucağındaki kardeşi ile yolun karşısına geçmeye çalışan Ali Karagün’e iş makinasının çarpması ve sonrasındaki yaşananlar görüntülendi.

İşte o anlar:

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >