Kaldığı otel hakkında "Personel havuza giriyor iğrenç" yorumunu yapan müşteriye otel sahibinden muhteşem cevap!

Otel sahibinden, müşteriye muhteşem cevap
Otel sahibinden, müşteriye muhteşem cevap

İstanbul Silivri'de bulunan bir otel sahibi, çalışanlarının mesai saatleri dışında otelin havuzunu kullanmasına yönelik bir kadın müşterinin eleştirisine sosyal medya hesabından öyle bir yanıt verdi ki! Alkışlar otel sahibine...

İstanbul Silivri'de bulunan otelin sahibi Ahmet İstif, çalışanların mesai saatleri dışında otelin havuzunu kullanmasına müsaade etti. Otel personelinin havuzu kullanmasına bir kadın müşterinin ağır eleştirisi ise sosyal medyada en çok konuşulan konu oldu.

'Personel havuza giriyor, iğrenç'

İstanbul'un Silivri ilçesindeki bir otelin sahibi Ahmet İstif'in twitter hesabından yaptığı paylaşım, hem turizm sektörü çalışanları hem de birçok çevrede yankı uyandırdı. Bir kadın müşterinin internet üzerinden 'Personel havuza giriyor, iğrenç' şeklinde yorumda bulunması üzerine İstif, “Hee hanımefendi giriyorlar. O çocuklar sabahtan akşama kadar sana hizmet ediyor. Sırf havuza değil, yorulanları otel odalarında dinlendiriyorum" paylaşımında bulundu.

Binlerce beğeni aldı

Kısa sürede binlerce beğeni alan ve paylaşılan bu yorumun ardından İstif, “Personel yemeği yerine açık büfeden yemek yiyorlar. Geceleri iş bitince oturduğunuz şezlonglarda keyif yapıyorlar. Çünkü onlar da insan" diye ikinci bir paylaşım yaptı.

Otel sahibi İstif, otelin adını söylemedi.
Otel sahibi İstif, otelin adını söylemedi.

Otelin adını vermedi

Sosyal medya kullanıcıları, binlerce beğeni alan paylaşımda bahsedilen otelin adını öğrenmek istedi. Ancak İstif, “Abiler, ablalar otelin ismini soruyorsunuz gizli de değil ama şimdi yazarsam reklam falan derler, keyfimi bozarlar hiç uğraşamam" diyerek tesisin adını vermedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >