Kalk Gidelim dizisinden Azerbaycan'a kardeşlik mesajı

​Kalk Gidelim dizisinden Azerbaycan'a kardeşlik mesajı

TRT dizisi Kalk Gidelim'in yeni bölüm fragmanına, "İki devlet, tek millet, dost ve kardeş ülkemiz, canımız Azerbaycan’ımız” konuşması damgasını vurdu.

TRT dizisi Kalk Gidelim'in 24. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanına Seyfettin karakterinin, “İki devlet, tek millet, dost ve kardeş ülkemiz, canımız Azerbaycan’ımız” sözleri damgasını vurdu.

Fragman'da ne oluyor?

İlk fragmanda “Azerbaycan’dan dostlarımız mı geliyor yoksa?” diyen Seyfettin'in sevinci yüzüne yansır. İkinci fragmanda ise “İki devlet, tek millet, dost ve kardeş ülkemiz, canımız Azerbaycan’ımız” der. Ardından Mustafa Ali rolündeki Erkan Sever'in Azerbaycan Türkçesi ile konuştuğu görülür.

Kalk Gidelim dizisinin konusu

                                    
                                    Mustafa Ali genç yaşında İstanbul’a gelir ve çok zengin olur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen İstanbullu sosyetik Nurcan ile evlenir. Mustafa Ali'nin şirketi gittikçe büyür, zirveye çıkar. Ancak yanlış kararlar verince iflas eder.
Bu durumu kurtarabilmek için tek bir çözüm yolu vardır; köyüne dönmek. Çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ansızın gelişine anlam veremez. Zaman geçtikçe Mustafa Ali, eşi Nurcan ve çocuklar köye alışmaya başlayacak ve sevginin parayla satın alınamayacağını burada öğreneceklerdir.
Kalk Gidelim dizisinin konusu Mustafa Ali genç yaşında İstanbul’a gelir ve çok zengin olur. Ailesinin tüm itirazlarına rağmen İstanbullu sosyetik Nurcan ile evlenir. Mustafa Ali'nin şirketi gittikçe büyür, zirveye çıkar. Ancak yanlış kararlar verince iflas eder. Bu durumu kurtarabilmek için tek bir çözüm yolu vardır; köyüne dönmek. Çiftlik halkı Mustafa Ali’nin ansızın gelişine anlam veremez. Zaman geçtikçe Mustafa Ali, eşi Nurcan ve çocuklar köye alışmaya başlayacak ve sevginin parayla satın alınamayacağını burada öğreneceklerdir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >