Kamboçyalı bu kız, dünyaya kafasındaki kocaman yarıkla geldi

Küçük kızın acı dolu hayatı.
Küçük kızın acı dolu hayatı.

Kafasındaki 10 santimlik yarıkla dünyaya gelen Pheaktra Pov’un hastalığının tedavisi bulunmuyor.

Kamboçyalı 6 yaşındaki Pheaktra Pov ender görülen bir hastalıkla dünyaya geldi.

Her geçen gün büyüyor
Pheaktra Pov, 2011 yılında dünyaya geldi. Bebeği görenler ise büyük bir şok yaşadı. Pheaktra’nın kafasında kocaman bir yarık vardı. Söz konusu bu yarık her geçen gün büyüyor ve çocuğun yaşamını zorlaştırıyor. Çocuğun ailesi yarığın 10 santimi geçtiğini belirtiyor.
Her geçen gün büyüyor Pheaktra Pov, 2011 yılında dünyaya geldi. Bebeği görenler ise büyük bir şok yaşadı. Pheaktra’nın kafasında kocaman bir yarık vardı. Söz konusu bu yarık her geçen gün büyüyor ve çocuğun yaşamını zorlaştırıyor. Çocuğun ailesi yarığın 10 santimi geçtiğini belirtiyor.
Çok geç kalınmış

                                    Çocuğun annesi gebe olduğunu 7. ayında fark ettiği için doktorlar hasta bebekle ilgili bir müdahalede bulunamadı. 6 yaşına gelen çocuk halen tedavi edilemiyor. Doktorlar bunun içinse “Bu hastalığa karşı yapılabilecek hiçbir şey yok” ifadelerini kullanıyor.
Çok geç kalınmış Çocuğun annesi gebe olduğunu 7. ayında fark ettiği için doktorlar hasta bebekle ilgili bir müdahalede bulunamadı. 6 yaşına gelen çocuk halen tedavi edilemiyor. Doktorlar bunun içinse “Bu hastalığa karşı yapılabilecek hiçbir şey yok” ifadelerini kullanıyor.
http://metro.co.uk/video/embed/1426991
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >