Kampanya genişliyor: İki marka daha kredi indiriminden faydalanacak

Otokar ve BMC de üç kamu bankasının indirimli taşıt kredisi kampanyasından faydalanacak.
Otokar ve BMC de üç kamu bankasının indirimli taşıt kredisi kampanyasından faydalanacak.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın 26 Eylül'de duyurduğu araç sahibi olmak isteyen müşterilere uygun koşullar ile finansman sağlanması hedeflenen kampanyaya iki şirket daha katıldı. Fiat, Honda, Hyundai, Renault, Ford, Isuzu, Karsan ve Temsa'dan sonra Otokar ve BMC de 0,49 faiz indiriminden yararlanacak firmalar arasına girdi.

Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank'ın yüzde 0,49-yüzde 0,69 faiz oranlarıyla vereceği taşıt kredisi kampanyasına Otokar ve BMC de katıldı. Böylece yıl sonuna kadar geçerli olacak kampanyaya katılan markaların sayısı 10'a çıktı.

Uygulanacak faiz oranları

3 Bankadan yapılan ortak açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank, binek araçlar için 50-120 bin TL arasında 18-36 ay için, ticari araçlarda 72-120 bin TL arasında 30-60 ay için %0,49-0,69 faiz uygulayacak. Kredi koşulları anlaşmalı marka bazında değişiklikler gösterebilecek.

  • Kampanyaya katılan markalar
  • İki firmanın daha katılımıyla anlaşmalı firmalar binek araçlar için Fiat, Honda, Hyundai ve Renault Mais, ticari araçlar için Fiat, Ford, Isuzu, Karsan, Temsa, Otokar ve BMC olarak belirlendi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >