Kan grubunu öğrenemeyen kadın için doktorlar öyle bir yöntem denedi ki...

Şükran Kahraman
Şükran Kahraman

Kan grubunu bir türlü öğrenemeyen kadın: Şükran Kahraman

Kan grubunu bir türlü öğrenemeyen Şükran Kahraman için denenen yönteme çok şaşıracaksınız.

Kan grubu belirlenemiyor!
İzmir'in Tire ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki kalp hastası Şükran Kahraman, bypass operasyonu geçirmek için hastaneye gitti; ancak A olan kan grubunun  türü bir türlü belirlenemedi.
Kan grubu belirlenemiyor! İzmir'in Tire ilçesinde yaşayan 65 yaşındaki kalp hastası Şükran Kahraman, bypass operasyonu geçirmek için hastaneye gitti; ancak A olan kan grubunun türü bir türlü belirlenemedi.
Ameliyat için beklemek zorunda kaldı
Kan grubunun pozitif mi yoksa negatif mi olduğu bir türlü belirlenemeyen kadın, ameliyat için uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Ameliyat için beklemek zorunda kaldı Kan grubunun pozitif mi yoksa negatif mi olduğu bir türlü belirlenemeyen kadın, ameliyat için uzun süre beklemek zorunda kaldı.
Doktorlar ilginç bir yöntem denedi
Doktorlar ilginç bir yönteme başvurarak birkaç gün önce Şükran Kahraman'dan alınan kanı tekrar ona verdi; bu sayede ameliyat başarıyla sonuçlandı.
Doktorlar ilginç bir yöntem denedi Doktorlar ilginç bir yönteme başvurarak birkaç gün önce Şükran Kahraman'dan alınan kanı tekrar ona verdi; bu sayede ameliyat başarıyla sonuçlandı.
Hala kan grubunu bilmiyor
Şükran Kahraman geçirdiği ağır ameliyata rağmen, hala kan grubunu bilmiyor.
Hala kan grubunu bilmiyor Şükran Kahraman geçirdiği ağır ameliyata rağmen, hala kan grubunu bilmiyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >