Kanser hücrelerine duvar ören 3 besini bu kış da buzdolabınızdan eksik etmeyin

Bu 3 yiyecek kanser hücrelerine karşı duvar örüyor.

Çağın hastalığı kanser tedavisinin en etkili yöntemi erken teşhis ve erken müdahaleyle gerçekleşiyor. Özellikle beslenme alışkanlıkları bu safhada oldukça önemli yer tutuyor. Uzmanlar kış mevsiminde raflardan inmeyen beyaz lahana, nohut ve sumağın kanser hücrelerine karşı büyük bir duvar ördüğünü söylüyor.
Uzmanlar uyarıyor!
Uzmanlar kansere karşı verilen savaşta beslenmenin önemli bir yer tutuğunu ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini özellikle belirtiyor.
Uzmanlar uyarıyor! Uzmanlar kansere karşı verilen savaşta beslenmenin önemli bir yer tutuğunu ve bu konuda dikkatli olunması gerektiğini özellikle belirtiyor.
3 altın besin 
Kanser tedavisinde ilaç etkisi yadsınamaz bir gerçek; ancak tedaviyi doğal yollardan da desteklemek gerekiyor. Kanser probleminin fazlasıyla sıklaştığı bu dönemlerde, kış besinlerinden ve doğadan faydalanmak gerekiyor. Uzmanlar özellikle beyaz lahana, nohut ve sumak olmak üzere, bu 3 besinin kanser hücrelerine duvar niteliğinde olduğunu belirtiyor.
3 altın besin Kanser tedavisinde ilaç etkisi yadsınamaz bir gerçek; ancak tedaviyi doğal yollardan da desteklemek gerekiyor. Kanser probleminin fazlasıyla sıklaştığı bu dönemlerde, kış besinlerinden ve doğadan faydalanmak gerekiyor. Uzmanlar özellikle beyaz lahana, nohut ve sumak olmak üzere, bu 3 besinin kanser hücrelerine duvar niteliğinde olduğunu belirtiyor.
Haftada en az 2 defa
DNA yapısını koruyup bağışıklık sistemini güçlendiren bu 3 besini de haftada en az 2 defa tüketmek gerekiyor. Beyaz lahadan yemek, salata yapabilirsiniz, haşlayarak tüketebilirsiniz. Nohutun yemeğini yapabileceğiniz gibi, salatalara ilave edebilirsiniz.
Haftada en az 2 defa DNA yapısını koruyup bağışıklık sistemini güçlendiren bu 3 besini de haftada en az 2 defa tüketmek gerekiyor. Beyaz lahadan yemek, salata yapabilirsiniz, haşlayarak tüketebilirsiniz. Nohutun yemeğini yapabileceğiniz gibi, salatalara ilave edebilirsiniz.
Kanser hücrelerine duvar örüyor
Bu gıdaların en önemli ortak özelliği, hücredeki DNA yapısını koruyup  kanser hücrelerinin gelişmesini engelliyor olması. Yani, bu besinler kansere karşı duvar örüyor.
Kanser hücrelerine duvar örüyor Bu gıdaların en önemli ortak özelliği, hücredeki DNA yapısını koruyup kanser hücrelerinin gelişmesini engelliyor olması. Yani, bu besinler kansere karşı duvar örüyor.
Sofralarınızdan eksik etmeyin
Bu 3 besinin de hazır mevsimi iken sofralarınızdan eksik etmemeye bakın.
Sofralarınızdan eksik etmeyin Bu 3 besinin de hazır mevsimi iken sofralarınızdan eksik etmemeye bakın.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >