Kanye West, Trump'ı şaşkına çevirdi

Kanye West ve Trump
Kanye West ve Trump

Kanye West, ABD Başkanı Donald Trump’ın müzisyenleri ve sanatçıları koruyan yeni bir yasa imzalaması esnasında Beyaz Saray'ı ziyaret etti. ABD'li ünlü rapçi Trump ile özdeşleşen 'Make America Great Again' şapkasıyla, son zamanların en ilginç ziyaretine imza attı.

ABD'li ünlü rapçi Kanye West, şapkasıyla ilgili, "Bu şapkada bir şey var. Beni Superman gibi hissettiriyor" diyerek konuşmasına hapishane reformu ile ilgili düşünceleriyle başladı.


Hapishane reformları ile ilgili olarak Trump'ın "Ben her şeye açığım. Kanye benimle istediği zaman konuşabilir. O tam bir çetin ceviz" demesi üzerine ise West, ABD Başkanı'na "Seni zor durumda bırakmak istemem dostum" dedi.

10 dakika boyunca aralıksız konuştu!

Tam 10 dakika boyunca aralıksız olarak konuşan West, Trump'ı bile şaşkına çevirdi. Trump'ın ilk sözü "Bu oldukça ilginçti" oldu.

"Trump iyi görünmüyorsa, biz de iyi görünmüyoruz"

Trump'ı desteklemesiyle ilgili olarak gelen tepkilere sitem eden West, "İnsanlar, eğer siyahsanız, Demokrat olmanız gerektiğini bekler. Ama SNL programında da anlatmaya çalıştığım şey buydu; Eğer Trump iyi görünmüyorsa, biz de iyi görünmüyoruz" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >