Karabük’te dayı-yeğen temizliğe gittikleri evde yaşlı adamı öldürdü

Dayı- yeğen temizliğe gittikleri evde yaşlı adamı öldürdü.
Dayı- yeğen temizliğe gittikleri evde yaşlı adamı öldürdü.

Karabük’te yalnız yaşadığı evinde defalarca bıçaklanarak acımazsızca öldürülen 89 yaşındaki Recep Serdar’ın katilleri dayı-yeğen yakalandı.

Kan donduran cinayet geçtiğimiz Pazar günü Karabük'te meydana geldi. 89 yaşındaki yaşlı adam yalnız başına kaldığı evinde torunu tarafından boynundan ve vücudundan bıçaklanarak öldürülmüş halde bulundu.

Evinde bıçaklanarak öldürülen 89 yaşındaki Recep Serdar’ın cinayetini aydınlatmak için Karabük Emniyet Müdürlüğü tarafından çok yönlü yapılan araştırmanın sonucunda kan donduran cinayeti eve temizliğe gelen kız ve dayısı tarafından işlendiği ortaya çıktı.

"Cüzdanından alınan para ölüme getirdi"

Öldürülen Recep Serdar (İHA)
Öldürülen Recep Serdar (İHA)

Eşi ve kızı öldükten sonra tek başına yaşayan Recep Serdar’ın evine 2 yıldan bu yana temizliğe gittiği öğrenilen 19 yaşındaki Sibel H., son olarak geçtiğimiz hafta sonu dayısı Alaattin K. (40) ile yaşlı adamın evine temizliğe gitti. Bu sırada evde yaşlı adama ait olan cüzdanı fark eden dayı Alaattin K. içerisinden bir miktar parayı alarak cebine attı. Bir müddet sonra cüzdanında parasının eksik olduğunu fark eden yaşlı adam parasının geri verilmesini isteyince dayı ve yeğeni tarafından bıçakla öldürüldü.

Elde edilen deliller çerçevesinde Sibel H., polis ekiplerince merkeze bağlı Cumayanı köyündeki evinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Sibel H.’nin ifadesi doğrultusunda dayı Alaattin K.’nin peşine düşen ekipler, şahsın bir hırsızlık olayında ayağını kırdığını ve hastanede olduğunu tespit edince, orada yakayı ele verdi

Kırılan ayağı nedeniyle hastanede ameliyata alınan Alaatin K.’nın hastanede tedavisi devam ederken, mahkemeye sevk edilen Sibel H. tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >