Karakterleri ile ön plana çıkıp, onların isimleriyle anılmaya başlanan dizilerimiz

​Karakterleri ile ön plana çıkıp, onların isimleriyle anılmaya başlanan dizilerimiz
​Karakterleri ile ön plana çıkıp, onların isimleriyle anılmaya başlanan dizilerimiz

Sevgili yapımcılar istediğiniz kadar havalı isim koyun, yine de o dizi en meşhur karakteriyle anılacak...

Bazı diziler ne kadar iyi hikaye ve kompozisyon taşısalar da karakterleri ile anılmaktan kurtulamazlar. Çünkü bir karakter öne çıkar ve tüm hikayenin, dizinin önüne geçer.

Artık o dizi tamamen onun üzerine kurulur. Annelerimiz, babalarımız kendi aralarında o karakterin adıyla anmaya başlar diziyi.

Bu içeriğimiz de; karakterleri ile ön plana çıkıp, onların isimleriyle anılmaya başlanan dizilerimizi derledik.

Sevgili yapımcılar istediğiniz kadar havalı isim koyun, yine de o dizi en meşhur karakteriyle anılacak...

Sarp Nicholson! İçerdema başlıyor!

                                    Evet, İçerde demek daha kolay fakat seyirci hep İçerdema ve Sarp Nicholson demeyi tercih etti. Bunun ise tek sebebi sosyal medyada oldukça popüler olan Amerikan Dublaj teknikleri.
Sarp Nicholson! İçerdema başlıyor! Evet, İçerde demek daha kolay fakat seyirci hep İçerdema ve Sarp Nicholson demeyi tercih etti. Bunun ise tek sebebi sosyal medyada oldukça popüler olan Amerikan Dublaj teknikleri.
Polat'ı açsana bana oğlum, hangi kanaldı o?

                                    Dizisi bitse filmi... Tam 15 yıldır hayatımızın içerisinde olan Kurtlar Vadisi için ne desek az kalır. Ama şunu iyi biliyoruz ki seyirci için bu dizinin adı hiçbir zaman Kurtlar Vadisi olmadı, onlar hep Polat diye andılar bu diziyi.
Polat'ı açsana bana oğlum, hangi kanaldı o? Dizisi bitse filmi... Tam 15 yıldır hayatımızın içerisinde olan Kurtlar Vadisi için ne desek az kalır. Ama şunu iyi biliyoruz ki seyirci için bu dizinin adı hiçbir zaman Kurtlar Vadisi olmadı, onlar hep Polat diye andılar bu diziyi.
Yaprak Dökümü değil Ferhunde Hanım ve entrikaları!

                                    Yaprak Dökümü romanından uyarlanarak ekrana gelen ve seyirciye 5 sezonluk roman çıkaran dizimiz hiçbir zaman Yaprak Dökümü olarak anılmadı. Annelerimiz daima Ferhunde olarak bildi bu diziyi.
Yaprak Dökümü değil Ferhunde Hanım ve entrikaları! Yaprak Dökümü romanından uyarlanarak ekrana gelen ve seyirciye 5 sezonluk roman çıkaran dizimiz hiçbir zaman Yaprak Dökümü olarak anılmadı. Annelerimiz daima Ferhunde olarak bildi bu diziyi.
İsmi zaten uzun, Cemile diyelim gitsin!

                                    Yayınlandığı döneme karakterleri, hikayesi ve iddialı sahneleriyle damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki, son sezonunda düşüşe geçse de hep çok sevildi ve beğenildi. İsmi oldukça uzun olan bu dizimiz ise daima dizinin ana karakteri Cemile'nin adıyla anıldı.
İsmi zaten uzun, Cemile diyelim gitsin! Yayınlandığı döneme karakterleri, hikayesi ve iddialı sahneleriyle damgasını vuran Öyle Bir Geçer Zaman Ki, son sezonunda düşüşe geçse de hep çok sevildi ve beğenildi. İsmi oldukça uzun olan bu dizimiz ise daima dizinin ana karakteri Cemile'nin adıyla anıldı.
Bahar'da bildik bileli oynuyor değil mi?

                                    Öyle görülüyor ki 5000. bölümünde final yapacak olan bu dizimiz, Bahar'ı kaybetmiş olsa da halen daha Bahar adıyla anılıyor. Evimizin kızı Bahar ise artık Teğmen Çiğdem oldu.
Bahar'da bildik bileli oynuyor değil mi? Öyle görülüyor ki 5000. bölümünde final yapacak olan bu dizimiz, Bahar'ı kaybetmiş olsa da halen daha Bahar adıyla anılıyor. Evimizin kızı Bahar ise artık Teğmen Çiğdem oldu.
Hani şu karışan kızlar var ya: Cansu ile Hazal

                                    Yurt dışına bile bu isimle satılan Paramparça, ülkemizde de hikayesiyle fazla bağdaştırılmış olacak ki; hep Cansu ve Hazal adıyla anıldı.
Hani şu karışan kızlar var ya: Cansu ile Hazal Yurt dışına bile bu isimle satılan Paramparça, ülkemizde de hikayesiyle fazla bağdaştırılmış olacak ki; hep Cansu ve Hazal adıyla anıldı.
15 yıldır Haluk ile Meltem!

                                    Çocuklar Duymasın tam 15 yıldır ekranda. Artık oyuncuları bile kendi isimleri ile değil rolleriyle, dizi ise Haluk ile Meltem adıyla anılıyor.
15 yıldır Haluk ile Meltem! Çocuklar Duymasın tam 15 yıldır ekranda. Artık oyuncuları bile kendi isimleri ile değil rolleriyle, dizi ise Haluk ile Meltem adıyla anılıyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >