Kardeşim Benim 2 filminde Aslı Enver rol almayacak

​Kardeşim Benim 2 filminde Aslı Enver rol almayacak
​Kardeşim Benim 2 filminde Aslı Enver rol almayacak

Aslı Enver, serinin devam filmi olacak olan Kardeşim Benim 2 filminde rol almayacak. Enver'in rolünü Leyla Feray canlandıracak.

Burak Özçivit ve Murat Boz'un başrollerinde rol aldığı "Kardeşim Benim" filminin ikincisi çekiliyor. Filmin ilk versiyonunda başrolde Aslı Enver yer almıştı. Güzel yıldızın yeni filmde de rol alıp almayacağı ise merak konusu olmuştu. Bu sorunun cevabını Ali Eyüboğlu, köşesinde cevapladı.

İşte o yazı;

"Başrollerini Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver ve Nazan Kesal’ın paylaştığı ‘Kardeşim Benim’in devam filmi 8 Temmuz’da “motor” diyecek.‘Kardeşim Benim 2’de yıllar sonra birbirini tanıyan Ozan ve Hakan adlı kardeşlerin yeni maceraları beyaz perdeye aktarılacak. TAFF Pictures’ın çektiği filmin ilkinde olduğu gibi ikincisinde de Ozan’ı Murat Boz, Hakan’ı Burak Özçivit canlandıracak.Bir süre önce Murat Boz’la yaşadıkları sorun yüzünden filmin devamında oynamak istemeyen Aslı Enver, bu kez kadroda olmayacak. ‘Kardeşim Benim’de Aslı Enver’in üstlendiği karakteri ‘Kardeşim Benim 2’de Lal Feray’ın oyuncu kızı Leyla Feray canlandıracak"

Kaynak: Medya Faresi

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >