Kargalar cinayeti ortaya çıkardı: Güvenliğin önüne kesik parmak attılar

Arşiv
Arşiv

İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan olay gündeme bomba gibi düştü. Zekalarıyla nam salan kargaların, bir benzin istasyonunda görev yapan güvenlik görevlisinin önüne attıkları bir serçe ve bir de baş parmak sayesinde tüyler ürperten cinayet ortaya çıktı. Bir insana ait olduğu tespit edilen parmakların izini süren polisin kamera kayıtlarını incelediği ve olayı aydınlatmak için yoğun mesai yaptığı öğrenildi.

Dünyanın en zeki kuşlarından biri olan kargaların bu kez dedektiflik özelliği ortaya çıktı. İstanbul Eyüpsultan'da yaşanan sıra dışı olayda, bir benzin istasyonunun güvenlik görevlisinin önüne bir serçe parmak bir de baş parmak düştü. Yapılan incelemede o parmakların bir insana ait olduğu tespit edildi.

Ama asıl sürpriz sonradan ortaya çıktı. Olay soruşturulurken çok ilginç bilgiler de elde edildi. İddiaya göre baş ve serçe parmağı yere atan kargalardı. Ve bir iddiaya göre o kargalar besin olarak buldukları o parmakları yiyemeyince yere atmıştı. Polis cinayet soruşturması başlattı.

Kamera kayıtları inceleniyor

İlk bulgulara göre baş parmak bir ayağa, serçe parmaksa bir ele aitti. Show Haber'e göre parmaklar Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, gelecek sonuca göre kargaların yardımıyla polisler bir cinayeti aydınlatmış olacak. Kamera kayıtlarını mercek altına alan ekipler şimdi hem o vahşetin hem de delil toplayan dedektif kuşların izini sürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >