Karnındaki bebeğiyle aniden ölen genç kadının kefen parası çalındı

İngiltere'de yaşanan bu olay genç kadının tüm ailesini hüzne boğdu.

İngiltere’nin Cambridgeshire bölgesinde yaşayan ve 3 ay sonra bebeğini kucağına almayı bekleyen 29 yaşındaki genç kadın Megan Hall, beyin kanaması sonucu beklenmedik bir şekilde hayatını kaybetti.

Tüm ailesini şoka sokan bu ölüm sonrası genç kadının ailesini adeta yıkan bir olay daha meydana geldi. Megan'ın cenaze işlerini halletmek için mezarlığa giden anne ve babası gerekli işlemleri halledip geri döndüklerinde arabalarında bulunan paranın çalındığını fark ettiler. Kızları için bir tören düzenlemek isteyen ailenin biriktirdiği 1800 sterlinin hırsızlar tarafından çalınması sonrası anne Caroline Hall şoka girdi. Paranın çalındığını anlayınca çığlık çığlığa ağlamaya başlayan acılı anne “Bu nasıl olur” diye sürekli kendine kendine sormaya başladı. Eşi Ronnie Hall karısını güçlükle sakinleştirdi.

29 yaşında hayatını kaybeden Megan Hall
29 yaşında hayatını kaybeden Megan Hall

Megan'ın fotoğrafını da çaldılar

Hırsızlar hem parayı hem de kızlarının fotoğrafını çaldı. Baba Ronnie Hall yaptığı açıklamada cenaze için kullanacakları paranın çalınmasının tiksindirici olduğunu söyledi. Ölen 29 yaşındaki genç kadının cenaze masraflarının karşılanması için ailesi ve akrabaları bir internet sitesi kurarak bağış toplamaya başladı. Polis olayla ilgili soruşturma başladığını ve suçluların bir an önce yakalanacağını ifade etti.

Kaynak: Daily Mirror

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >